A The Walking Dead: World Beyond 2. évadában néhány “ismerős arc” is feltűnhet

A The Walking Dead: World Beyond még idén visszatér a második és egyben utolsó évaddal.

the-walking-dead-world-beyond

Az első évad végén Felix (Nico Tortorella) és Iris (Aliyah Royale) azt tervezték, hogy megmentik Hope-ott (Alexa Mansour) a Polgári Köztársaságtól és a CRM-től. Ők voltak felelősek Rick Grimes (Andrew Lincoln), Anne (Pollyanna McIntosh) és Heath (Corey Hawkins) eltűnéséért is a The Walking Deadben.

A The Walking Dead tartalomért felelős vezetője, Scott Gimple a napokban azt mondta Twitchen a TWDUniverse-nek, hogy néhány “ismerős arcot” láthatunk majd a spin-off második évadában.

“Tényleg azokról a különböző világokról szól, azokról a nagyon különböző világokról. Mélyebbre fog hatolni a CRM-ben, ahogy azt az első évad fináléja nagyjából jelezte” – magyarázta Gimple.

“Lehet, hogy ismerős arcokat látunk majd felbukkanni, ez lehetséges. Ez egy két évados sorozat, így ezek a gyerekek nagyon intenzív élményen mentek keresztül, ahol nagyon gyorsan fel kell nőniük, és látjuk, hogy ezek a karakterek elég sokat változnak a tíz epizód alatt”.

Vannak olyan spekulációk is, hogy Rick visszatérhet a The Walking Dead: World Beyond következő évadában, mielőtt a franchise első mozifilmjének főszerepében is feltűnne. Gimple nemrég tisztázta ezt, és elmagyarázta, hogy bár a spin-off kapcsolódik a Rick-filmekhez, Rick biztosan nem fog megjelenni benne.

“Nem szívesen mondom ki a választ, mert senkinek nem akarok csalódást okozni, de jobb szeretek egyenes lenni. Ez nem fog megtörténni. Úgy érzem fontos, hogy ne titkolózzunk feleslegesen. Szerintem az emberek akik nézik ezt a sorozatot, azok így is sokat megtudhatnak arról a mitológiáról, amibe Rick Grimes belekeveredett. És talán még olyan helyeket is láthatnak, ahol Rick Grimes már járt. Kimondom, egyszerűen nem szeretem, ha az emberek azért néznék, mert Rick felbukkanására számítanak.” – mondta Gimple.