Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A TOM GORDON, SEGÍTS!-ből is mozifilm lesz

Úgy tűnik valakinek sikerült egy eddig meg nem filmesített Stephen King-történetet találnia. Hát megfilmesíti.

A The Hollywood Reporter azt írja, hogy a Stephen King-féle Tom Gordon, segíts! (The Girl Who Loved Tom Gordon) mozifilmes adaptációt kap.

Író és rendező egyelőre nincs, de a produceri stáb már összeállt és minél hamarabb szeretnék tető alá hozni a projektet. A Tom Gordon, segíts! története a kilencéves Trisha McFarlandról szól, aki egy kiránduláson szem elől veszíti édesanyját és bátyját a maine-i erdőségben és eltéved. Egyetlen társa egy rádió, amelyen estéről estére hallgatja a baseball-meccsközvetítéseket. A nagy Red Sox-rajongó kislány kedvence Tom Gordon nevű baseball-játékos és úgy tűnik Trishanak szüksége is van a rádió és Tom Gordon „társaságára”, hiszen az erdőben számos veszély és kísérteties lény leselkedik rá.

Megelevenedik minden gyerek rémálma: egyedül bolyongani a rengetegben, ahol annyi veszély leselkedik ránk – alattomos rovarok, szúrós bokrok, a kígyókról és vadállatokról nem is beszélve… Hát még ha egy szörny figyeli az embert, minden lépését kíséri, ott liheg a nyakában…

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<