Hír és közéleti magazin
Trolls

A Trolloktól égnek áll a hajad

Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott.


Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott – és amitől biztosan az égnek áll a haja.

A SpongyaBob-film és a Kung Fu Panda 3 író-rendező csapata újra nagyon népszerű, különleges figurákból hozza ki a lehető legviccesebbet és legjátékosabbat, a szereplők hangját – eredetileg – ráadásul olyan világsztárok adják, mint Justin Timberlake, Anna Kendrick, Zooey Deschanel, James Corden, Russel Brand, Kunal Nayar vagy Gwen Stefani.

A film egyik betétdala Justin Timberlake világslágere a Can’t Stop the Feeling, melyet a magyar változatban Bereczki Zoltán énekel, sőt beszédhangját is ő adja a film főszereplőjének Ágasnak.

Nem mellesleg Magyarország kedvenc paródiabrigádja, a Pamkutya is részt vett a magyar szinkronban.