Hír és közéleti magazin

A TV2 hozza el több RTL-es sorozat vadonatúj részeit 2017-ben!

A Sorozatwiki interjút készített a TV2 Csoport programigazgatóival, akik rengeteg információt elárultak a 2017-es tervezett műsorstruktúrájukról. A teljes interjút itt tudjátok elolvasni, én törekszem ezúttal csakis a sorozatos részre vonatkozni. Ami a legmeglepőbb az egészben, hogy a belebegtetett sorozatok többsége az RTL-hez illetve kábelcsatornáihoz köthető. De nézzük is pontosan, hogy mire számíthatunk 2017-ben.

Kezdjük is a számomra legjobb hírrel, miszerint végre hazánkban is folytatódik A Grace klinika. Mint az már ismeretes, az RTL még a nyár folyamán tudatta, hogy nem tart igényt a sorozatra, ám mivel több hazai csatorna is előszeretettel ismételte a show-t, így számítottam rá, hogy előbb vagy utóbb valahol folytatódni fog. Személy szerint a FOX-ra tippeltem volna, de mint most már tudjuk, a Prime műsorán fog majd bemutatkozni a soron következő, tizedik etap. Pontos dátum még nincs, abban mindenesetre reménykedem, hogy a csatornaváltással a szinkron nem fog erősen megváltozni.

GREY'S ANATOMY - ABC's "Grey's Anatomy" stars Kevin McKidd as Owen Hunt, Justin Chambers as Alex Karev, Chandra Wilson as Miranda Bailey, Gaius Charles as Shane Ross, Tessa Ferrer as Leah Murphy, Jessica Capshaw as Arizona Robbins, Sandra Oh as Cristina Yang, Ellen Pompeo as Meredith Grey, Patrick Dempsey as Derek Shepherd, Sara Ramirez as Callie Torres, Jerrika Hinton as Stephanie Edwards, Camilla Luddington as Jo Wilson, Sarah Drew as April Kepner, Jesse Williams as Jackson Avery and James Pickens, Jr. as Richard Webber. (ABC/Bob D'Amico)

További jó hír, hogy bár míg a Vámpírnaplók hazai sugárzása kissé megrekedt, addig a spin-off sorozata, a The Originals végre megérkezik hazánkba is, méghozzá Sötétség kora címmel. Pontos dátum és, hogy melyik csatorna fogja műsorára tűzni egyelőre nem ismert. Én nagyon örülök a magyar premiernek, ugyanis nagyon szeretem a sorozatot, amelyből eddig három évad ment le Amerikában, és márciusban érkezik a negyedik.

the-originals-s01

A TV2 is készül új sorozattal, a Devious Maids fog itt rajtolni, amelyet Született szobalányok címmel kell majd keresni, amit nyilvánvalóan azért kapott, mert a Született feleségek showrunnerje, Marc Cherry illetve egykori főszereplője Eva Longoria a rendezői. A sorozat pont idén kapott kaszát a tengerentúlon, így összesen négy évad készült el belőle.

devious-maids-s01

Még egy egykori RTL-es sorozat talált új gazdára, mégpedig a Prison Break, amely itthon A szökés címmel futott igen jó nézettséggel az RTL Klubbon. Arról nem szól a fáma, hogy mikor és melyik csatornán debütál majd az új részekkel, de mivel Amerikában sem kapott még pontos időpontot, ezért gyanítom, hogy pár hónapig még várni kell rá.

prison-break-2017

Ezen kívül még olyan szériákra lehet még számítani, mint az APB vagy a The Mick, amelyek kinti rajtja még szintén nem tisztázott, éppen ezért még magyar címet sem kaptak.

Ezek alapján igen változatos 2017-es műsorrendre számíthatunk majd, én pedig nagyon örülnék neki, ha mindez csak a jéghegy csúcsa lenne, és még legalább ennyi ha nem több új illetve régen várt sorozatok premierjével kedveskedne nézőinek a TV2 Csoport.

Forrás Media-Világa