kedd, január 26, 2021

A TV2-n sem lesz értelmes műsor ősszel

-

Rengeteg játékos formátum és igazi celebdömping várja a nézőket, miközben még interaktívabbá válnak a műsorok az új TV2 Live applikációnak köszönhetően,  de a csatorna 18 év után sem érzi úgy,  hogy új sorozatokkal kellene próbálkoznia,  valószínűleg ezért is tart a nézettségi versenyben ott ahol.  Egyetlen országos premierként A titkok könyvtára sorozat jön,  de azt is láthattuk már itthon a Universal Channelen.

Fotó: TNT
Fotó: TNT

Augusztus 31-től hétköznap esténként visszatér az Ezek megőrültek!, amelynek erőltetetten vicces jeleneteit a frissen debütáló műsorvezető páros – Majka és Tilla -, valamint hazánk különböző megélhetési celebjei garantálják.

A gasztro-műsorok kedvelőit egy vadonatúj vetélkedő várja, saját fejlesztésű főzőverseny indul a TV2-n profi szakácsok számára. A milliomos szakács szeptember 7-től hétfő esténként jelentkezik, házigazdái Széll Tamás mesterszakács és a gasztronómia szerelmese, Rákóczi Feri lesz.

Nagy meglepetésekkel és új szereplőkkel jelentkezik a TV2 jelenleg egyetlen épkézláb műsora,  a Sztárban Sztár harmadik évada. A TV2 díjnyertes show-műsorában színpadra lép: Baby Gabi, Csobot Adél, Janza Kata, Nyári Alíz és Edit, Tóth Gabi, Wolf Kati, Bebe, Csonka András, Gáspár Laci, a Rising Star felfedezettje: Peter Sramek, Rácz Gergő és az Irigy Hónaljmirigyből Varga Győző. Az énekesek tíz héten át igyekeznek lenyűgözni a nézőket, akik a TV2 Live applikáción keresztül adhatják le voksaikat kedvenceikre. A Sztárban Sztár zsűrije is megújul, egy igazi televíziós legenda érkezik Havas Henrik személyében.

A TV2 népszerű game show-ja, Az 50 milliós játszma minden eddiginél nagyobb nyereménnyel tér vissza a képernyőre. A műsor házigazdája Liptai Claudia lesz, aki a Bumm! után ismét játékmesterként áll a kamerák elé.

Játékmesterként debütál az ősszel Ördög Nóra is, aki egy nagysikerű nemzetközi formátum, A Kocka háziasszonya lesz. Az 5 brit televíziós szakmai díjat nyert és eddig 10 országban bizonyított produkció a legújabb generációs szórakoztató műsorok közé tartozik. A játékosok ügyességüket és lelki erejüket próbára téve küzdenek majd meg A kocka 10 millió forintos fődíjáért.

Ősszel újra izgalmas vendégekkel bútorozik össze Friderikusz Sándor az Összezárva Friderikusszal második évadában, és természetesen Hajdú Péter is tovább faggatja a vendégeit a Frizbi-ben,  noha már tavaly sem volt rá kíváncsi senki. Csillagkúton is további ‘izgalmak’ várhatók, új epizódokkal folytatódik a Jóban Rosszban is.

A saját gyártású műsorokon kívül nem sok mindent hoz a csatorna, többek között érkezik A titkok könyvtára című sorozat Noah Wyle főszereplésével –  de ezt már rég leadta itthon a Universal Channelnia. A filmes kínálat is gyér,  de az biztos hogy itt lesznek láthatóak ősszel a Halálos iramban: Ötödik sebesség című akciófilm, a Hogyan lopjunk felhőkarcolót, és a Koszorúslányok.

Kapcsolódó bejegyzések

Pumped Gabó állást kapott a TV2-től

Nem tudom van-e lejjebb annál amiről most beszámolunk, mindenesetre vegyél egy rohadtul mély levegőt mielőtt a hírt elolvasod. Szóval a...

Egy kannibál klón egy makettvárosba költözött – avagy meghoztuk a sorozatos híreket

A mai sorozatos hírblokkban is foglalkozunk nézettséggel, szereposztással, elkaszált és új évadra berendelt sorozatokkal, epizód és évadelőzetesekkel, poszterekkel, na...

Pataky Attila harmadik típusú találkozásairól beszélt a Frizibiben

Nem is nagyon kommentálnánk a dolgot, inkább tegyétek ezt meg ti.

Kelemen Anna visszatér a képernyőre

"Anna, ehhez nincs joga!" - kiáltotta Havas Henrik, akire rávetette magát Kelemen Anna. Többek közt eme esemény részleteit ismerjük meg Hajdú Péter nagyszerű Frizbijében.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata