Filmek, sorozatok, kultúra

A V-WARS VÉRHÁBORÚ és A SZÖRNYVADÁSZ CSALÁD sem folytatódik

Két horrorisztikus sci-fi sorozatát sem folytatja tovább a Netflix.

Úgy tűnik, hogy a Netflixet is komolyan megviseli a koronavírus-járvány, ugyanis a Messiás elkaszálását követően ma újabb két újonc sorozatuk befejezését jelentették be – ez az 1 évados kaszálás nem volt jellemző eddig a streaming-szolgáltatóra.

A szörnyvadász család (October Faction) január végén debütált a szolgáltatásban, de a horror és sci-fi elemekkel tarkított dráma maximum erős közepes szezont produkált. Érthető, ha a Netflix nem ragaszkodik a folytatáshoz, hiszen nem lett húzóneve a streaming-szolgáltatás sorozatainak.

Kisebb meglepetésre ugyanez elmondható az Ian Somerhalder nevével fémjelzett V-Wars – Vérháború-ról is, ami december elején került fel a videótárba, s bár azt vártuk, hogy ez lesz az új True Blood vagy Vámpírnaplók (különösen a produceri és rendezői feladatokat is ellátó Somerhalder miatt), de végül ezt sem kedvelte különösebben a közönség, ahogy a sajtója sem volt jobb az átlagosnál.

Iparági hírek szerint a két sorozat mérőszámai sem voltak túl jók a Netflixen, így érthető, hogy a szolgáltató egyik sorozat esetében sem ragaszkodott a 2. évadhoz a mostani helyzetben.

Facebook
<