Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A Vajáknak Tom Cruise a példaképe

Henry Cavill sokat tanult színésztársától a Misson: Impossible forgatásán.

Tom Cruise minden filmjében fut, de el nem viccelve a dolgot, az erőnlétéről egyébként sokat elárul, hogy még mindig maga csinálja a húzós kaszkadőrmutatványokat, még ha ezeknek időnként csonttörés is a vége. Nem véletlen, ha sokan példaképnek választják őt, de az már meglepő, hogy ezzel még Henry Cavill is így van.

Ha a kaszkadőrmutatványokról van szó, mindig is élveztem az akrobatikusabb dolgokat. És ebben sokat segített, hogy együtt dolgoztam Tom Cruise-zal, bár lehet, hogy a producerek inkább azt mondanák, sokat rontott azon, hogy mennyire szeretem a kaszkadőrmutatványokat. Azóta nagyon szeretném én csinálni ezeket, mert úgy gondolom, ez is alapvető része a karakternek. Ha a nézők Geraltot nézik a képernyőn, akkor el kell hinniük, hogy én ő vagyok. És ha nem én vagyok az, akkor úgy érzem, valahogy elárulom a karaktert, szóval próbálom elérni, hogy mindent, amit csak engedélyez a produkció, én csináljak

– nyilatkozta a színész a Varietynek.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<