Tévés hírek A ValóVilág 10-ből az is kiderült, hogy Van Gogh zeneszerző, Vivaldi pedig...

A ValóVilág 10-ből az is kiderült, hogy Van Gogh zeneszerző, Vivaldi pedig nő

Angol szintfelmérővel indult az Önfejlesztés hete a Villában. Kiderült, hogy ki mennyire tud angolul, aztán a saját szemetükben turkáltak, illemtan órán pedig a csúnya szavakat igyekeztek helyettesíteni a villalakók. A zeneórán zeneszerzőket kellett felismerniük kép alapján, míg jógaórán mozgáskultúrájukat csillogtathatták meg a villalakók.

Az angol szintfelmérőn kiderült, hogy VV Merci nem ismeri az ABC-t!

Merci németet tanult az iskolában, ezért a “dream”-en kívül nem sok szót ismer angolul. A lánynak a számokkal, de még az ABC-vel is meggyűlt a baja a szintfelmérőn.

Persze nem csak ő bizonyított, Vivire és a többiekre is számítani lehetett. Hihetetlenül vicces mondatok hagyták el az angol szintfelmérőn a villalakók száját!

 

Pocsaji Csilla, aki a Cápák közöttből már sokak számára ismerős lehet, öko háztartás órát tartott a villakakóknak, melynek első lépése a szelektív hulladékgyűjtés és a hulladékmentes bevásárlólista volt, amelynek részeként a saját szemetükben turkáltak a villalakók.

 

Ami szintén nagyon ráfért már a villalakókra, az az illemtanóra, bár a nagy része kiesett már azoknak, akik segítségre szorultak volna. “Szent puszedli!”, “A kutyafáját!”, “A hídrobbantó mindenit!”” Ilyen és ehhez hasonló kifejezésekkel helyettesítették az illemtan órán a csúnya szavakat a villalakók!

 

Zeneóra a Villában, ahol megtudhattuk, hogy Van Gogh zeneszerző volt, Vivaldi pedig nő.

A villalakóknak zeneszerzőket kellett felismerniük kép alapján. Mutatjuk, hogyan (nem) ment nekik!

 

Jógaórán csillogtatták meg mozgáskultúrájukat a villalakók! Nem csak a lelküket és az elméjüket fejlesztik a héten a villalakók, hanem a testüket is, méghozzá jógával. A jóga segít megőrizni az egészségünket, alakformáló hatása van, és oldja a stresszt. Nézzük, mennyire tudják ezt magukévá tenni játékosaink!