A vezércsel főszereplője szerint nem elég szép a filmekhez

-

Anya Taylor-Joy neve A boszorkány című filmet követően lett világszerte ismert, amit követően olyan filmekben bizonyított, mint a Morgan, A Széttörve, az Üveg, Az új mutánsok és az Emma című tavasszal bemutatott Jane Austen adaptáció.

A fiatal színésznő nem csak a mozivásznon, de a kisképernyőn is szépen ívelő karriert tudhat magának, hiszen az Atlantis és a Birmingham bandája kisebb szerepeit követően “saját” sorozatot kapott.

Anya Taylor-Joy

Anya a Netflixen futó A vezércsel című sorozat főszerepét kapta meg, amely éppen a napokban ír át mindenféle nézettségi rekordot a streamingszolgáltatónál, hihetetlen magas pontszámon áll a kritikusoknál és a nézőknél, hiszen 100 százalékon áll a Rotten Tomatoeson, még 8,8-on az IMDB filmes adatbázis felületén.

A színésznő minden bizonnyal komoly díjesőre és ezáltal még nagyobb karrierre számíthat, de ennek ellenére kicsit sincs elszállva magától. Sőt, azt mondja azért nem szerepel sok filmben, mert nem szép, hanem furcsa, így alaposan meg kell válogatnia milyen szerepre ír alá.

Szerintem nem vagyok elég szép ahhoz, hogy filmekben szerepeljek. Szánalmasan hangzik és a barátom már figyelmeztetett, hogy emiatt az emberek hülyének fognak gondolni, de szerintem furcsa kinézetem van. Ezért sem szoktam újranézni a saját filmjeimet sem. Az a szépsége, hogy a saját bőrömben élek, hogy nem kell a saját arcomat bámulnom.

– mondta a 24 éves színésznő, akit egyébként a közeljövőben a Mad Max: A harag útjában Charlize Theron által alakított Furiosa fiatal változataként láthatunk a mozikban.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet