A Warner bejelentésének értelmében új értelmet nyer a házimozi fogalma

-

A Warner Bros. filmstúdió bejelentette, hogy a 2021-es filmjei egy időben jelennek meg a mozikban és a HBO Max streamszolgáltatásán.

Vagyis nem kell moziba mennie annak, aki a mozipremier napján meg akarja nézni a Mátrix 4, a Dűne, a Démonok között 3., a Suicide Squad 2, a Godzilla vs. Kong filmeket, mert ezt az otthonából is megteheti.

Hatványozottan, ugyanis kiderült, hogy jövőre Magyarországon is elérhető lesz az HBO Max szolgáltatás, amely az HBO Go helyét veszi át.

A Warner azért kényszerült erre a lépésre, mert a koronavírus-járvány miatt a mozik jövőre is kiszámíthatatlanul működnek majd.

Az már korábban kiderült, hogy a Wonder Woman 1984 december 25-én nemcsak a mozikan, hanem az HBO Maxen is elérhető lesz egy hónapon keresztül.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet