Hír és közéleti magazin

Aaron Paul lehet az új Batman?

Elég vad spekuláció látott nap világot Todd Phillips és Joauin Phoenix (még) be sem jelentett Joker-folytatásával kapcsolatban.

Több külföldi portálon is megjelent, hogy a Breaking Bad, a The Path, a Need for Speed és a Westworld színésze, Aaron Paul kaphatja Bruce Wyne szerepét abban az esetben, ha Joaquin Phoenix tovább bővíti a Joker-filmjének univerzumát.

A bollywoodi filmekkel foglalkozó Koimoi szerint például nem csak Aaron Paul, hanem Breadley Cooper, Ryan Gosing és James Marsden voltak Todd Phillips első számú jelöltjei, de most felkerült erre a listára Aaron Paul neve is.

Egyelőre elég nagy elméletnek gondoljuk, de mivel fogalmunk sincs, hogy alakítja át a koronavírus-járvány a különböző stúdiók mechanizmusát, még azt is el tudjuk képzelni, hogy a nagy stúdiók a már bejáratott címeik folytatásával töltenék fel újra a pénztárcájukat.

Mindenesetre azt se feledjük, hogy közben párhuzamosan készül az új Batman-film, amelyben Robert Pattinson lesz a denevérember, ha a stúdió mindenképpen szeretne egy közös Batman-Joker-filmet, akkor felesleges lenne egy másik színészt castingolnia Batman szerepére, főleg, hogy Paul és Pattinson közt mindössze 7 év a korkülönbség, ami kis sminkkel eltüntethető.

Aaron Paul Batman