Abigail Ratchford a gömbölyded idomok koronázatlan királynője

-

Abigail Ratchfordot tekinthetnénk egy egyszerű formás nőnek, azonban több mint 9 millió követőjével felhívta magára a figyelmet, és rajongói tátott szájjal figyelik a képeit.

Abigail RatcfordA fiatal nő sokak példaképe lett, a férfiak szemében pedig a szintén gömbölyded Marilyn Monroe után szexszimbólummá vált. Megmutatta már formás testét bikiniben is 9 milliós követőtáborának. Mindenki elképedve figyeli Abigailt. A nő kitűnően szemlélteti, hogy nemcsak a sovány nőknek juthat figyelem. Ezt bizonyítja 9 millió követője is.

Ratchford mára ismert influenszer lett, és rajongói naponta várják új fotóit, hogy megcsodálják őt. Abigail mindig eleget tesz követőinek, ugyanis újabb és újabb szexis képekkel rukkol elő. Most megmutatjuk nektek, hogy is néz ki a dundinak csöppet sem nevezhető Abigail Ratchford.

Abigail Ratchwood

Abigail Ratchford

Abigail Ratchford

Abigail Ratchford

Kapcsolódó

Tavaszkirálynő lett Sáfrány Emese

Ezen az esős őszi hétvégén Sáfrány Emese már a tavaszt várja.

Ötvenhat évesen lett a Sports Illustrated magazin bikinimodellje

Kathy Jacobs alakja tényleg irigylésre méltó.

Meztelenül metrózik az 50 éves Naomi Campbell

Már 50 éves, de Naomi Campbell még mindig szuper szupermodell, amit most egy New Yorkban készített fotósorozaton is bizonyít.

Már 4 évesen híres modell a Down-szindrómás kislány

A 4 éves Franceska annak ellenére, hogy Down-szindrómás, már most elismert modell. A kis szépség ezzel szeretne segíteni a sorstársainak.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet