Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Abigail Ratchford a gömbölyded idomok koronázatlan királynője

Abigail Ratchfordnak több mint 9 millió követője van, akik mind pompás, gömbölyded idomaiért rajonganak. A férfiak csak kapkodják a levegőt, a nők pedig irigykedve figyelik a formás hölgyet.

Abigail Ratchfordot tekinthetnénk egy egyszerű formás nőnek, azonban több mint 9 millió követőjével felhívta magára a figyelmet, és rajongói tátott szájjal figyelik a képeit.

Abigail RatcfordA fiatal nő sokak példaképe lett, a férfiak szemében pedig a szintén gömbölyded Marilyn Monroe után szexszimbólummá vált. Megmutatta már formás testét bikiniben is 9 milliós követőtáborának. Mindenki elképedve figyeli Abigailt. A nő kitűnően szemlélteti, hogy nemcsak a sovány nőknek juthat figyelem. Ezt bizonyítja 9 millió követője is.

Ratchford mára ismert influenszer lett, és rajongói naponta várják új fotóit, hogy megcsodálják őt. Abigail mindig eleget tesz követőinek, ugyanis újabb és újabb szexis képekkel rukkol elő. Most megmutatjuk nektek, hogy is néz ki a dundinak csöppet sem nevezhető Abigail Ratchford.

Abigail Ratchwood

Abigail Ratchford

Abigail Ratchford

Abigail Ratchford

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<