Filmek, sorozatok, kultúra

Talán végre láthatjuk, hogy mi történt Abraham és a Fear The Walking Dead főhősei között

Michael Cudlitz szívesen visszatérne a The Walking Dead-univerzumba, szerinte erre elég nagy esély is van. Mi pedig utána jártunk miként valósulhatna ez meg.

A The Walking Dead 7. évadában nem csak Glennt, de Abrahamet is elveszítették a nézők, ami a színészek elmondása szerint is túl sok volt.

Most úgy tűnik, hogy a Tales of The Walking Dead sorozattal új esély nyílt a már kiírt szereplők előtt, ugyanis az új sorozat antológia-epizódjai akár a múltban is játszódhatnak. Sőt, szinte biztos, hogy nagy részük a múltban fog.

Az Abrahamet alakító Michael Cudlitzot is megkérdezték, hogy visszatérne-e, és természetesen a színész nem hagyta cserben a rajongóit.

“A történetek nagy része a múltban játszódik majd, a sorozatban pedig még mindig vannak olyan karakterek, akik ezer szállal kötődtek Abrahamhez” – utalt a színész Eugene-re (Josh McDermitt) vagy éppen Rositára (Christian Serratos).

Cudlitz 2014 és 2016 között 30 epizódon át alakította Abraham Fordot, aki gyermekei és felesége elvesztését követően a zombikór gyógymódjával kecsegtető Eugene-t védelmezte Rositával közösen.

“Több olyan produkciót is láthattunk már, amelyben visszamennek az időben, hogy aztán újra előrehaladjanak. Szerintem például nagyon izgalmas lenne Abrahamet olyan szereplőkkel közös jelenetekben látni, amire például a képregényekben nem került sor.” – tette hozzá a színész.

Nekünk egyből eszünkbe is jutott az a bizonyos videofelvétel, amelyet a Fear The Walking Dead Altheaja (Maggie Grace) őriz és amelyen az Abe/Doctor felirat látható….

Abe Doctor Fear The Walking Dead

A Fear The Walking Dead 5. évada eleve összefüggést sugallt a Fear szereplői és Abraham között. Mint emlékezhettek volt egy jelenet, amelyben Daniel Salazar (Ruben Blades) egy szivart tartva a kezében azt mondta, hogy egy barátjától kapta, azzal a jó tanáccsal, hogy csak végszükség esetén gyújtsa meg azt. Na ki az aki legendása szerette a szivarokat?

Abraham Ford szivar

Úgyhogy nekünk mindkét epizód jöhet… Akár Eugene és Abraham Altheaval való találkozása, akár Daniel Salazar és Abraham közös kalandjára vevők lennénk.

<