Talán végre láthatjuk, hogy mi történt Abraham és a Fear The Walking Dead főhősei között

-

A The Walking Dead 7. évadában nem csak Glennt, de Abrahamet is elveszítették a nézők, ami a színészek elmondása szerint is túl sok volt.

Most úgy tűnik, hogy a Tales of The Walking Dead sorozattal új esély nyílt a már kiírt szereplők előtt, ugyanis az új sorozat antológia-epizódjai akár a múltban is játszódhatnak. Sőt, szinte biztos, hogy nagy részük a múltban fog.

Az Abrahamet alakító Michael Cudlitzot is megkérdezték, hogy visszatérne-e, és természetesen a színész nem hagyta cserben a rajongóit.

“A történetek nagy része a múltban játszódik majd, a sorozatban pedig még mindig vannak olyan karakterek, akik ezer szállal kötődtek Abrahamhez” – utalt a színész Eugene-re (Josh McDermitt) vagy éppen Rositára (Christian Serratos).

Cudlitz 2014 és 2016 között 30 epizódon át alakította Abraham Fordot, aki gyermekei és felesége elvesztését követően a zombikór gyógymódjával kecsegtető Eugene-t védelmezte Rositával közösen.

“Több olyan produkciót is láthattunk már, amelyben visszamennek az időben, hogy aztán újra előrehaladjanak. Szerintem például nagyon izgalmas lenne Abrahamet olyan szereplőkkel közös jelenetekben látni, amire például a képregényekben nem került sor.” – tette hozzá a színész.

Nekünk egyből eszünkbe is jutott az a bizonyos videofelvétel, amelyet a Fear The Walking Dead Altheaja (Maggie Grace) őriz és amelyen az Abe/Doctor felirat látható….

Abe Doctor Fear The Walking Dead

A Fear The Walking Dead 5. évada eleve összefüggést sugallt a Fear szereplői és Abraham között. Mint emlékezhettek volt egy jelenet, amelyben Daniel Salazar (Ruben Blades) egy szivart tartva a kezében azt mondta, hogy egy barátjától kapta, azzal a jó tanáccsal, hogy csak végszükség esetén gyújtsa meg azt. Na ki az aki legendása szerette a szivarokat?

Abraham Ford szivar

Úgyhogy nekünk mindkét epizód jöhet… Akár Eugene és Abraham Altheaval való találkozása, akár Daniel Salazar és Abraham közös kalandjára vevők lennénk.

Kapcsolódó

Unrecorded Night címen készül David Lynch Netflix-sorozat

Kiderült, hogy David Lynch Wisteria munkacímet viselő Netflix-sorozata már az Unrecorded Night címre hallgat.

A Trónok harca színésznője is szerepet kapott a Netflix Sandman-sorozatában

Gwendoline Christie is szerepelni fog a Netflix Sandman-sorozatában, számolt be a Discussing Films.

A Vatikán Isten létezését kutatja egy másik bolygón A vezércsel és a Csernobil alkotóinak közös sorozatában

Készül a The Sparrow sorozat Mary Doria Russell azonos című regénye, a Verebecske alapján

Most a címlapon

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

A Hírstart ajánlata