Adele egy nagyon furcsa énekesnő

-

A legfrissebb Rolling Stone címlapján bizony a négy év hiátus után visszatérő Adele köszön vissza, saját maga és a kiadó állítása szerint smink nélkül, ami ugye nettó hazugság, elég csak ránézni a szemére és az ajkaira.

Adele interju

Na már most én nem ezt találtam furcsának, hanem azt, hogy azt nyilatkozta, hogy koncertturnékat egyelőre nem tervez, a tévében viszont a közeljövőben rengeteget fog haknizni. Ezen felül olyat is mondott, hogy arra vágyik, hogy kiadja a lemezét, egy ideig odafigyeljenek rá, aztán visszamehessen a magánéletével foglalkozni, mert neki a sztárság csak amolyan hobbi.

Én eddig abban a hitben volt, hogy aki zenél, annak a koncertturné, a közönség előtt való zenélés a minden és ami ezen túl van (cd-k, tévés szereplések, sztárság) az csak a dolog hozománya.

Ami viszont szimpatikus, hogy fel is vállalja, hogy a színpadon látható Adele csak egy karakter, akit a menedzserével találtak ki (oké nem konkrétan így mondja, de ha jól olvasok a sorok közt ez a lényege). Az interjúra például Converse-cipőben és cicanaciban ment el, nagyon távol állt attól a dívától, akinek sokan gondolják. Sőt a cigit és a piát sem veti meg, pontosabban vetette, mert a gyereke születése óta letette a cigit, piálni pedig csak módjával, mert ahogy fogalmaz “gyerekkel már nagyon durva a másnap”, ráadásul nagyon fél attól, hogy úgy jár mint Amy Winehouse.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet