Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Egy őrült szexjelenet is lesz az Amerikai Horror Story 10. évadában

A sorozat alkotója elárulta, hogy a Reszkessetek, betörők! sztárja, Macaulay Culkin és a nála 32 évvel idősebb Kathy Bates fognak erotikázni.

Azt még nem tudjuk, hogy pontosan mikor tudják leforgatni, ahogy abban sem lehetünk biztosak, hogy valóban ez lesz a következő évada, de a sorozatot alkotó Ryan Murphy az E-Newsnak elárult egy kis részletet az Amarican Horror Story eredetileg tervezett 10. évadának sztorijából.

A forgatókönyv szerint egy őrült és erotikus szexjelenet is lesz a sorozatba frissen szerződtetett 39 éves Macaulay Culkin és a sorozat régi motorosának számító 71 esztendős Kathy Bates között.

Kathy Bates Macaulay Culkin szex American Horror Story

Murphy azt is elmondta, hogy nem szokta megosztani a színészeivel a részleteket, a forgatókönyveket is későn kapják meg, úgy érezte azonban, hogy Culkinnal mindenképp közölnie kell előre, hogy mi vár rá.

Amikor a Reszkessetek, betörők! egykori sztárja értesült a szexjelenetről, egy kis szünet után állítólag azt mondta Murphynek a telefonba: “Úgy hangzik, mintha erre a szerepre születtem volna”.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<