Al Pacino is a Marvel univerzumába tart

-

A hírek szerint Robert Redford, Glenn Close, Tommy Lee Jones, Jeff Bridges, Anthony Hopkins, Ben Kingsley, Michael Douglas, vagy épp Samuel L. Jackson után újabb régi motorost igyekszik leszerződtetni a Marvel, legalábbis sokan ennek tudják be, hogy a napokban látták Al Pacinot és Kevin Feiget (A Marvel vezére) találkozni.

Al Pacino in Marvel

A pletykák szerint Feige egy szerepről győzködi a színészt, ezt később Al Pacino is elismerte.

Találkoztam a Marvel-es fickóval bizonyos Marvel-es dolgok miatt.” mondta nevetve a színész. Majd arról kezdtek beszélgetni, hogy milyen szerepet is kaphat a Marvel filmes univerzumában és ekkor megszólalt a színész telefonja. Ő rögtön kapott az alkalmon, megnézte a telefonját, majd azon kezdett viccelődni, hogy Kevin Fegie hívja, és sajnos nem mondhat semmit. Végül azért kicsit komolyabbra vette a szót. “Persze. El tudom képzelni, hogy ha van valami, ami szerinte tökéletes lenne számomra, és ha szerintem is az, akkor…”

Az első feltételezések szerint Al Pacino a Galaxis őrzői második részében kaphat szerepet, de ezt James Gunn rendező cáfolta.

“Hatalmas Al Pacino rajongó vagyok, és szeretném egyszer megtalálni a módját, hogy vele dolgozhassak, mindegy, hogy A galaxis őrzőiben vagy másban. Az igazság az a következő Galaxis őrzői filmmel kapcsolatban, hogy már nagyon régóta dolgozom rajta, már nagyjából meg van, mit szeretnék a filmben. És nem vagyok benne biztos, hogy lenne itt most egy Al Pacino-nak való szerep, vagy hogy tudnék-e most kimondottan rá írni egyet. De ja, persze, mindig voltak olyan srácok, akiket csodálok, akikre felnézek és olyankor mindig izgatott vagyok, hogy írjak egy szerepet számukra.”

A másik feltételezés szerint Al Pacinot majd Doctor Strange tanítómestereként, vagyis Benedict Cumberbatch mentoraként láthatjuk a világ legnagyobb varázslójáról szóló filmben.

Kapcsolódó

Lesznek még Bosszúállók-filmek, csak nem mostanában

Biztosan nem kavarják meg a negyedik fázist Bosszúállók-filmekkel.

A She-Hulk sorozat ebben a pillanatban sokkal kevésbé hangzik érdekesnek

Még a WandaVisionnél is abszurdabb terveket szőttek.

Doctor Strange is szerepelni fog a Pókember 3-ban

Nagyon úgy néz ki, hogy Vasembert követően a Benedict Cumberbatch által alakított Doctor Strange lesz Pókember új mentora.

Itt a felvétel arról, ahogy Benedict Cumberbatch Doctor Strange-ként besétál egy képregényboltba

Mi is lehetne annál autentikusabb, minthogy lapozgatod az egyik kedvenc Marvel képregényedet, felnézel, és ott áll előtted Doctor Strange teljes fizikai valójában.

Most a címlapon

Szikora Robi Csikidamm hazaárulókról és farkasokról ír

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat.

Kárpáti Rebeka megmutatta a fenekét, hogy önbizalmat öntsön másokba

Kárpáti Rebeka arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy az emberek ne legyenek elégedetlenek önmagukkal.

Három új versenyző jött az Exatlonba

Ezzel megint mindkét csapat 8-8 tagú, ismét egyformák az esélyek.

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet