Al Pacino is benne lesz Tarantino új filmjében

-

A legendás Al Pacino is csatlakozott Quentin Tarantino legújabb filmjéhez, a Once Upon a Time in Hollywoodhoz.

A megannyi zseniális alakítással rendelkező Pacino Marvin Schwarzot, a Leonardo di Caprio által alakított karakter ügynökét fogja játszani – írja a Variety.

A Sebhelyesarcú és A keresztapa-trilógia sztárja előtt nem sokkal Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins Jr, Keith Jefferson és Nicholas Hammond is leszerződött a filmre.

Damian Lewis a kor egyik ikonikus színészét, Steve McQueent alakítja majd, Dakota Fanning Manson egyik tanítványát kelti életre. Nicholas Hammond egy Sam Wanamaker nevű színészt és rendezőt fog alakítani. Emile Hirsch egy Jay Sebring nevű hajszobrászt formál majd meg, akit Sharonnal együtt gyilkoltak meg a Manson-klán tagjai. Clifton Collins és Keith Jefferson pontos szerepe egyelőre kérdőjeles.

A főszerepben Leonardo DiCaprio lesz látható, aki Rick Daltont, az egykori westernsztárt játssza, aki keresi a helyét Hollywoodban. Brad Pitt lesz Dalton dublőre, a szintén feledésre ítélt Cliff Booth.

A már említett nevek mellett feltűnik még Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, valamint három Tarantino-kedvenc, Kurt Russell, Tim Roth és Michael Madsen.

A film 1969-ben játszódik majd, abban az évben, amikor Manson és famíliája mészárlást rendezett Sharon Tate házában (egészen pontosan augusztus 9-én, kereken 50 évvel a film bemutatója előtt). A filmben Sharon Tate (Margot Robbie) Dalton (DiCaprio) szomszédja lesz, így válik Dalton az események egyik főszereplőjévé.

A Once Upon a Time in Hollywood 2019. augusztus 9-én kerül az amerikai mozikba.

Kapcsolódó

Befutott a Cherry teljes előzetese

Teljes értékű előzetest kapott a Bosszúállók: Végtelen háborút és Végjátékot is jegyző Russo-fivérek új filmje, a Cherry.

Pieces of a Woman filmkritika

Mundruczó Kornél és Wéber Kata filmje egy tragikus otthonszülés történetét meséli el, amit akár Geréb Ágnes személye is ihlethetett volna.

Öt meglepő tény a születésnapos Brad Pittről

Ötvenhét éves lett a kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas filmcsillag.

Most a címlapon

Szikora Robi Csikidamm hazaárulókról és farkasokról ír

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat.

Kárpáti Rebeka megmutatta a fenekét, hogy önbizalmat öntsön másokba

Kárpáti Rebeka arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy az emberek ne legyenek elégedetlenek önmagukkal.

Három új versenyző jött az Exatlonba

Ezzel megint mindkét csapat 8-8 tagú, ismét egyformák az esélyek.

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet