Alakul a Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron sorozat

Josh Charles, Michaela Watkins, John Slattery, Randall Park, Jayma Mays, Lake Bell, Paul Scheer, Rob Huebel, Richard Schiff, Elizabeth Banks, Michael Ian Black, Bradley Cooper, Judah Friedlander, Janeane Garofalo, Nina Hellman, Ken Marino, Zak Orth, David Hyde Pierce, Christopher Meloni, A.D. Miles, Amy Poehler, Paul Rudd, Marisa Ryan, Molly Shannon és Kevin Sussman.

wet-hot-american-summer

Nem random felsoroltunk pár színészt, hanem külföldi sajtóértesülések szerint ez lesz a We hot American Summer vagyis a Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron címet viselő, 2001-es (2002-es?) a magyar cím ellenére egyébként nem is olyan rossz vígjáték Netflixre érkező sorozatváltozatának szereplőgárdája.

A hírek szerint egyébként, hogy a legtöbb a filmben is szereplő színész (Bradley Cooper, Amy Poehler, Paul Rudd stb.) csak vendégszereplőnek jönne vissza a sorozatba, de a gárda még így is impozáns.

A film a nyolcvanas évek vígjátékainak a paródiája. A Tűzifa tábor hamarosan bezárja kapuit, így az ott dolgozóknak nem marad más feladatuk, mint hogy összepakoljanak és lelépjenek. Csomagolás közben azonban rájönnek, hogy ők még nem aratták le a tábori romantika babérjait. A jóképű, de félénk Coop (Michael Showalter) a csini Katie-re (Marguerite Moreau) pályázik, Victor (Ken Marino) a szexi Abbyre (Marisa Ryan) hajt, míg Ben (Bradley Cooper) és McKinley (Michael Ian Black) megpróbálják eltitkolni szenvedélyes kapcsolatukat. Mindeközben, az összeomlott, házasságát sirató rajztanár (Molly Shannon) tanítványainál keres vigaszt.

Szólj hozzá