Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Leleplezték! Nem hiszed el ki lapult a maszk mögött az Álarcos énekes harmadik adásában

Folytatódott Magyarország legnépszerűbb showműsora, az Álarcos énekes, amelyben ezúttal hét előadó mérte össze tudását.

A Gáspár Laci jelenléte nélkül, az előző évadban Robotnak öltözött Nagy Ervin beugrásával elkészített harmadik műsorban hét versenyző mérte össze tudását. Mint beszámoltunk róla, ezúttal a korábbiaktól eltérő módon, némi szabályváltoztatással folytatódott a műsor, hiszen a résztvevők páratlanul, heten léptek fel.

Ennek értelmében a Banán a Tigrissel, a Béka az Elefánttal, a Maki pedig a Dinóval és a Babával küzdött meg a bent maradásért és a leleplezés elkerüléséért.

A kiesés szélére végül a Tigris, az Elefánt, a Maki és a Dinó sodródott, közülük választotta ki a zsűri, hogy kinek kell távoznia a műsorból.

Az ezúttal is szórakoztatóra sikeredett produkciók végén eldőlt, hogy a zsűri döntésének értelmében a Tigris álarca alatt lapuló versenyző nem folytathatja a versenyt, vagyis ő búcsúzik az Álarcos énekes küzdelmeitől.

A zsűri és a nézők is megdöbbentek azonban, hogy kit rejtett valójában a Tigris álarca, ugyanis kiderült, hogy Eszenyi Enikő lapult a maszk mögött.

Eszenyi Enikő Álarcos énekes

A műsor jövő héten a másik hét még versenyben lévő álarcossal folytatódik, vagyis fellép a Zebra, a Röfi, a Kakas, a Méhecske, a Kaktusz, az Egér és a Bika.

Itt a pillanat, amikor a Tigris felfedi magát a zsűrinek:

<