Álarcos énekes: A Babának kellett lelepleznie magát, ő volt a maszk mögött

Az Álarcos énekes elődöntőjének első párbaján két közönségkedvenc, a Zebra és a Röfi vívott meg egymással. A Zebra ezúttal meglepően visszafogott volt a bejövetelnél, aztán kapott egy újabb lehetőséget, akkor pedig azonnal megőrült a mozdulataitól a közönség. Majd bejött a Röfi is, akivel sajátos risza-viadallal hergelték egymást.

Elsőként a Zebra lépett színpadra és ezúttal is elképesztő műsort adott a közönségnek.

A vendégnyomozó, az előző adásban leleplezett Feke Pál is csak annyit tudott mondani a Zebra produkciója (The Animals: House of the Rising Sun) láttán: Ez elképesztő,

Las Vegas.

Feke Pál meg van róla győződve, hogy Rippel Feri a Zebra, a többiek Szalay Bencére (Viszkis, Mellékhatás, Apatigris), Lőrincz Erikre (Love Island) és Zámbó Krisztiánra fogadtak.

 

A Röfi ezúttal egy felfoghatatlan produkcióval állt színpadra, amit jól láthatóan nem is nagyon tudott hova tenni a “zsűri”. Enya Orinoco Flow című dalát keverte Dorina: Buli, buli, buli című mulatósával. Még Gáspár Laci inkább összetörten ült, addig Hargitai Beánál beindult a buli.

Feke Pál szerint a 67 éves Szűcs Judith, még mások szerint Tolvai Reni, Gallusz Niki, Baby Gabi, Zoltán Erika és Schoblocher Barbara is ott lehet a maszk mögött.

A stúdióközönség úgy döntött, hogy

a Zebra biztosan ott lesz a döntőben,

még a Röfinek lehet, hogy le kell lepleznie magát.

Álarcos énekes Röfi

A második párbajban a Baba és a Banán csapott össze. Elsőként a Baba lépett színpadra, aki az Ava Max: Kings and Queens című dalát adta elő.

A lányok szerint Pető Brúnó, még Balázs szerint társa Spacc van a Baba maszkja alatt. Gáspár Laci visszatért a Manuel-tipphez, még Feke Pál szerint a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő van a Baba jelmezében.

 

A Banán ezúttal is elképesztőt énekelt (Backstreet Boys: Larger Than Life), amit álló tapssal hálált meg a közönség.

A Nyomozók szerint Miller Dávid, Szabó-Kimmel Tamás vagy Peter Srámek lehet a maszk mögött.

A stúdióban ülő közönség erről ezúttal sem szavazhatott, azt viszont ők döntötték el, hogy ki jusson be egyenes ágon a döntőbe.

A közönség úgy döntött, hogy a Banánnak vagy a döntőben a helye, vagyis

a Röfi mellett a Baba vált esélyessé arra, hogy az adás végén leleplezze magát.

A Nyomozók a megbeszélést követően úgy döntöttek, hogy a Babának kell lelepleznie magát, vagyis ahogy várható volt már az idei évad legelején, a Banán, a Röfi és a Zebra jutottak a jövő heti döntőbe.

Álarcos énekes Baba és Maci

Csobot Adél szerint az eddigi legnehezebb döntésüket hozták meg azzal, hogy a Babának kell lelepleznie magát, aki ezt szokás szerint meg is tette pár perccel később.

Végső tippként Manuel (Gáspár Laci és Csobot Adél), Pető Brúnó (Hargitai Bea9), Spacc (Sebestyén Balázs) vagy Rácz Jenő (Feke Pál) van a maszk mögött. Kiderült, hogy Gáspár Lacinak van igaza – immár hetek óta –

a Baba jelmeze alatt ugyanis Manuel rejtőzött.

Álarcos énekes Baba Manuel