Hír és közéleti magazin

Álarcos énekes: Egy Nyomozó sem találta el ki van a Béka álarca mögött

Az Álarcos énekes mai adásában a Békának kellett lelepleznie magát. Annyit segítünk: nem Oszvald Marika volt a Béka.

Lassan a végtelenségig nyújtják az Álarcos énekest, hiszen a 19:00-s hivatalos kezdési idő ellenére csak 40 perccel később láthattuk az első produkciót. Persze ez nem meglepő, hiszen ezúttal csak öten léptek színpadra és csak két párbaj volt.

Az első párbajban a Röfi és a Kaktusz párbajozott. A Röfi már a bevonuláskor hihetetlen showt csinált, még Gáspár Lacit is az ujja köré csavarta.

A Röfi kapcsán tulajdonképpen teljes homályban voltak a Nyomozók, még a Kaktusz kapcsán Hajdú Steve tűnhet a befutónak. A szavazatok alapján eldőlt, hogy a Röfi jut tovább, még a Kaktusz lehet, hogy le kell leplezze magát az adás végén.

A másik párbaj, ezúttal is hármas párbaj. Ebben a Banán, a Béka és a Baba csap össze.

A Béka előadását követően Oszvald Marika és Falusi Mariann után már Halász Judit, sőt még Müller Cecília neve is felmerült. A Baba Marsalkó Dávid vagy Manuel a Nyomozók szerint.

A Banán esetében egyre biztosabbak lehetünk benne, hogy a saját hangján énekel, ennyire biztos benne, hogy senki nem ismeri fel a hangját. Lenyűgöző éneklést hallhattunk, az Álarcos énekes történetének talán legjobb éneklését.

Értelemszerűen a Banán jutott tovább, így eldőlt, hogy a Kaktusz mellett a Baba és a Béka esélyes a leleplezésre.

Elsőként a Babát juttatták a Nyomozók, vagyis a Béka és a Kaktusz között dőlt el kinek kell lelepleznie magát. A Nyomozók úgy döntöttek, hogy a Kaktusz juthat tovább és a Békának kell felfednie a kilétét.

Mind a négy Nyomozó szerint Oszvald Marika van a Béka álarca mögött, de nagyon mellé lőttek. Ugyanis Sebestyén Balázs korábbi tippje jött be: Falusi Mariann volt a Béka álarca alatt.