Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Sosem találtad volna ki kit rejtett az Álarcos énekes legutóbbi kiesőjének jelmeze

Az Álarcos énekes vasárnap esti adásából a Méhecske jelmezébe bújt versenyző esett ki. Hogy kit rejtett az álarc, az alább kiderül.

Az Álarcos énekesben Gáspár Laci nyomozói székében ezúttal X-Faktoros mentortársa, Puskás Peti foglalt helyet, aki a kilátás mellett a nyomozati munkát is élvezte!

A koronavírus miatt hiányzó nyomozó most is az internet segítségével jelentkezett be a showműsorba, ráadásul nyomozati segítséget is nyújtott az újdonsült vendégnek – egy nem mindennapi ajándék, egy nyomozati lexikon formájában!

Az Álarcos énekes vasárnap esti adásában a Méhecske az Egérrel csapott össze és kettejük küzdelméből az Egér került ki győztesen, aki Tóth Gabit dalát adta elő.

 

Az Álarcos énekes mai hármas-párbajában a Bika, a Kaktusz és a Zebra küzdött meg egymással, amely párbaj során a riválisoknak esélye sem volt, ugyanis a Zebra őrületes bulit csapott a Nirvana Smells like teen spirit című dalát előadva.

 

Az utolsó összecsapás során a Kakas és a Röfi küzdött meg egymással, a Röfi pedig lenyűgözte a nézőket azzal, hogy a A nagy pénzrablás sorozat egyik betétdalát, a Bella Ciaot adta elő, majd pedig egy táska pénzzel vesztegette meg a közönséget. Ez elég is volt ahhoz, hogy továbbjusson a következő fordulóba.

 

A három biztos továbbjutó az Egér, a Zebra és a Röfi volt, még a kiesés szélére a Méhecske, a Bika, a Kaktusz és a Kakas került.

Elsőként a Bikát juttatta tovább a zsűri, majd a Kaktusz is bekerült a következő adásba. A fináléban a Méhecske és a Kakas között dőlt el, hogy kinek kell felfednie magát, a zsűri pedig úgy döntött, hogy a Kakast juttatja tovább.

Az Álarcos énekes küzdelmeitől így tehát a Méhecske búcsúzott, akivel kapcsolatban a Nyomozóknak ezúttal sem jött össze a sikeres gyanúsítás. Hargitai Bea szerint Bódi Sylvit, Csobot Adél szerint Kapás Boglárkát rejtette a jelmez. Sebestyén Balázs tippje Mihalik Enikő volt, még a vendégnyomozó, Puskás Peti szerint pedig Szilágyi Liliánát rejtette a Méhecske álarc.

A leleplezést követően azonban mindenki megdöbbent, hiszen a Méhecske jelmeze mögött valójában Rubint Rella, Rubint Réka unokahúga volt, ami még korábban fel is merült a zsűriben, azonban végső tippként egyikük sem merte bemondani.

 

Az Álarcos énekes következő adásában Nyomozóként tér vissza Gáspár Laci, az események pedig olyan váratlan fordulatot vesznek, amire még nem volt példa a műsor történetében!

És ne feledjük, már csak 12 álarc van versenyben!

<