Hír és közéleti magazin

Álarcos énekes: Komoly vita volt Bach Szilvia és Sebestyén Balázs között, de kivágták a műsorból

Bach Szilviát eléggé megviselte, amikor Sebestyén Balázs nem az Elefántról, hanem Bach Szilviáról mondott gusztustalanságot.

Vasárnap este az Elefántot leplezték le az Álarcos énekesben, a maszk pedig azt a Bach Szilvát rejtette, akit korábban Sebestyén Balázs többször is megbántott.

A műsorban láthattuk a nagy békülést és ölelgetést, de Bach Szilvia az RTL Reggeli című műsorában elmesélte, hogy valójában egészen másként nézett ki a helyzet.

Álarcos énekes: Itt a leleplezés pillanata – őt rejtette az Elefánt álarca

“Ó, hát az a műsorból ki lett vágva, ami csörténk volt nekünk. Valami olyasmit mondott fönt a zsűritársaknak rólam, tehát nem az Elefántról, hanem magáról a Bach Szilviről…” – kezdett bele.

“Ott állsz és nem reagálhatsz semmire. Egyszer bemutattam neki. Utána a Dínó is bemutatott neki, de én híresültem el a bemutatásról. Amikor lelepleztek, akkor mondta ezt a vérlázító gusztustalanságot. Már a zsűritársak mondták, hogy azért ez már tényleg ciki” – mesélte Bach Szilvia a műsorban.

“Amikor le kellett vennem a maszkot és mondtam neki, hogy azért ez milyen lélekre vall, aki egy maszknak szól be, aki nem szólhat vissza… és akinek nem lát a szemébe. Kicsit kioktattam a fiatalembert és láttam, hogy nem tud reagálni… És akkor ragaszkodtak hozzá, hogy jöjjön le és béküljünk ki és nagyon kibékültünk… Az már benne volt az adásban.” – tette hozzá.

Folytatjuk az ünnepi készülődést a Kifőzdében, a héten a karácsonyi előételeké a főszerep! 🎄⭐ Abebe Bebe Daniel teriyaki meatballs-t készített az ALDI Magyarország alapanyagaiból. 🧆👌Velünk ébredt Palya Bea, az Álarcos Énekes tegnapi esti leleplezettje Bach Szilvia, sőt Peti Sipos is! 🎉☀️

Posted by Reggeli on Sunday, November 15, 2020