Álarcos énekes: Molnár Áron volt a Zebra álarca alatt

Az Álarcos énekes döntőjében a Röfi, a Zebra és a Banán között dőlt el, hogy ki nyeri a műsor második évadát.

A Zebra másodikként lépett színpadra. A kisfilmjében fiókokat nyitogatott, ebből Gáspár Laci arra következtetett, hogy a Zebra egy fiókvezető.

Gáspár Laci felfedezett egy másik nyomot is a kisfilmben, ez alapján A mi kis falunk Matyijára, Molnár Áron noÁrra gyanakodott.

 

Sebestyén Balázs és Csobot Adél is csatlakozott hozzá, Hargitai Bea pedig a Mellékhatás nemrég alkoholizmusáról valló színészét, Nagy Zsoltot jelölte meg, mint lehetséges rejtőzködőt.

Az első szavazást követően a Zebra jutott tovább elsőként, vagyis esélye maradt, hogy megnyerje az Álarcos énekes fődíját, még a Röfinek le kellett lepleznie magát.

Álarcos énekes: Nem fogja elhinni, de Puskás Peti volt a Röfi álarca alatt!

A második körben elsőként lépett színpadra a Zebra és ezúttal is hatalmasat tombolt a színpadon.

A szavazást követően eldőlt, hogy a Zebra a második helyet szerzi meg, ugyanis a csodálatos énekhanggal rendelkező Banán nyerte az Álarcos énekest. A Zebárnak kell lelepleznie magát elsőként.

Végső-végső tippként Csobot Adél és Gáspár Laci Molnár Áront, Hargitai Bea Nagy Zsoltot, még Sebestyén Balázs Lőrincz Eriket mondta.

Kiderült, hogy Csobot Adélnak és Gáspár Lacinak volt igaza, ugyanis a mostanság politikailag is aktív Molnár Áron noÁr, A mi kis falunk Matyija volt az álarc alatt.

Molnár Áron noÁr Álarcos énekes