Álarcos énekes: Nem fogja elhinni, de Puskás Peti volt a Röfi álarca alatt!

Az Álarcos énekes döntőjében a Röfi, a Zebra és a Banán között dőlt el, hogy ki nyeri a műsor második évadát.

Elsőként a Röfi lépett színpadra, aki kapcsán felmerült Gallusz Niki, az Álarcos énekes első évadának győztese és a mostanság A Konyhafőnök VIP-ben vitézkedő Bódi Sylvi neve is, miközben a Nyomozók egymás között cseverésztek.

 

A Röfi elárulta, hogy Istenes Bence és Gáspár Laci is ott volt a szülinapján, utóbbi nem is volt túl józan, de ebből sem volt fogalmuk sem a nyomozóknak, hogy ki lehet a maszk alatt.

Végső tippként Dér Heni, Tóth Gabi és Szabó Zsófi neve is elhangzott.

Az első szavazást követően eldőlt, hogy a Röfinek kell lelepleznie magát. A legeslegvégső tipp Gáspár Laci részéről Tóth Gabi, Hargitai Bea részéről Gallusz Niki, Csobot Adél szerint Tóth Gabi, még Sebestyén Balázs pedig Szabó Zsófi és Dér Heni között vacillált, végül Dér Henit tippelte.

És hogy ki lapult a maszk alatt?

A Röfi álarca alatt nem más mint a ValóVilág10 műsorvezetője, Puskás Peti lapult. Ezt egyszerűen nem tudjuk felfogni sem.

Puskás Peti Röfi

Korábban, amikor Puskás Peti vendégnyomozóként beugrott a koronavírusos Gáspár Lacit helyettesíteni, még szóba is került, hogy mekkora poén lenne, ha Puskás Peti is szerepelne a műsorban (bár akkor  a Banánra gyanakodtak), így még durvább ez a leleplezés.