Albert Brooks frankója a Sérülés-ben betöltött szerepéről

-

A Sérülés (Concussion, hazai bemutató: 2016. március) című filmnek még messze van a bemutatója, de már nagyon sokat beszélnek róla. Leginkább azért emlegetik, mert sokan azt jósolják: a különleges, új betegséget felfedező, és igazáért megharcoló orvos történetének eljátszásáért Will Smith az Oscar-díj közelébe juthat. Pedig, nem ez az egyetlen ok, amiért a film érdemes a figyelemre ? és Will Smith nem az egyetlen színész benne.

1286100 - Concussion

A legfrissebb Oscar-előrejelzésekben ugyanis felbukkant Albert Brooks neve. A humorista a Sérülés-ben játszott szerepe kedvéért a haját is leborotváltatta: és most, harminc évvel A híradó sztárjai után, újra a legnagyobb filmes díj esélyesévé lehet. Méghozzá azért, mert a komoly és feszült filmben különleges mutatványt hajt végre: többször megnevetteti a nézőt ? hogy azután alaposan meg is rázza. A nagy szaklapok kritikusai a Hollywood Reportertől a Timesig mind külön méltatják, ő pedig, szerényebb, mint valaha:

? Ha én írtam volna ezt a filmet? ezt a figurát nem tudtam volna kitalálni ? mondta nemrég, egy közönségtalálkozón. ? De ha már megvolna? biztosan nem magamnak adtam volna a szerepet. Még szerencse, hogy nem én vagyok a rendezőm.

Kapcsolódó

Megérkezett a szeptember 11-i terrortámadásokat egy tárgyalóteremben feldolgozó The Mauritanian előzetese

Kevin Macdonald (Az utolsó skót király) rendezése február 19-én debütál Amerikában.

Ron Howard Ausztráliában forgatja a thaiföldi barlangi mentés történetét

Ausztráliában forgatja a két évvel ezelőtt Thaiföldön lezajlott drámai barlangi mentés történetét Ron Howard Oscar-díjas rendező. A film felvételei márciusban kezdődnek Queenslandben.

Jeremy Irons Hitlerrel néz farkasszemet a Netflix új filmjében

Jeremy Irons Oscar-díjas brit színész főszereplésével és német sztárstábbal filmesíti meg a München című bestsellert a Netflix.

A The Walking Dead szépsége a fiatalon meggyilkolt énekesnő bőrébe bújik

A zombis sorozatban Rositát alakító Christian Serratos lesz a főszereplője a Selena című két részes filmnek.

Most a címlapon

Megérkezett A nomádok földje szinkronos előzetese

A számos díjat elnyert, Oscar-esélyes film, a Frances McDormand főszereplésével készül A nomádok földje a magyar mozikba is látható lesz.

Ben Affleck kidobta a kukába Ana De Armas posztereit

Ben Affleck és Ana de Armas szakításától hangos Hollywood, meg a brit bulvársajtó.

A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet