‘Alien: Paradise Lost’ címen jön a Prometheus folytatása

-


Bár a napokban Ridley Scott nyilvánvalóvá tette, hogy leghamarabb a harmadik, esetleg a negyedik Prometheus-filmben látunk majd csak Alieneket, ennek ellenére meglepő címet adott a Prometheus folytatásának.

A hamarosan kezdődő forgatás ugyanis Alien: Paradise Lost címen fut majd, nem kicsit utalva John Milton bibliai eposzára, amelyben ugye Ádám és Éva nem igazán tud ellenállni a sátánnak és bűnbe esnek, az emberiség meg elbukik. Mivel a címválasztás nem véletlen, könnyen lehet, hogy  Michael Fassbender és Noomi Rapace eljut az alkotók bolygójára, ahonnan aztán jól ki lesznek űzve…

Egyelőre nem sokat tudni a folytatásról – azt sem, hogy lesz-e bármilyen kapcsolat majd Neil Blomkamp készülő Alien-flmjével – de Scott azért annyit elárult, hogy a folytatásban választ kapunk arra, hogy a mérnökök miért szúrnak ki az emberiséggel, vagyis miért teremtenek szörnyeket.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet