kedd, január 26, 2021

Állami támogatásból csinálna Gáspár Győző színdarabot

-

Már közel ötezer lelkes színészpalánta jelentkezett Gáspár Győző felhívására, melyben a roma Rómeó és Júlia legújabb változatához keres színészeket.

gaspar-gyozo

“Én kizárólag producerként veszek majd részt ebben a darabban. Már beadtuk az állami pályázatot, és bízunk benne, hogy el is fogadják, akkor pedig megkezdődik a kemény munka” ? mondta a Borsnak Gáspár Győző, aki köztudottan hatalmas összegekkel tartozik az államnak, és októberben még a bíróságon ült párjával, Beával, adócsalás vádjával – de most úgy tűnik ironikus módon épp az államtól igényelne támogatást.

? A forgatókönyv már kész ? mondta el a lapnak ?, annyit elárulhatok, hogy egy születésnapi buli lesz a nyitójelenet. Nem különleges karaktereket keresünk, hanem jó énekhangú, tehetséges romákat. Rómeót például el tudom képzelni egy sukár férfiként, aki nem több húsz­éves­nél, Júlia pedig fiatalabb nála, ahogy az eredeti műben is. A pap negyven felett kell, hogy legyen, és szülőknek is ilyen korú amatőröket keresünk. Konkrét jellemrajz nincs, a válogatáson majd minden kiderül ? magyarázta Győző, aki kilencvenperces színpadi darabjához jelenleg is keresi a betétdalokat.

? Eredeti cigány nótákat, klasszikus roma slágereket viszünk színpadra. ? csepegtetett részleteket Győzi, akit pályázata részleteiről, a darab költségvetéséről is faggattunk, de ő hétpecsétes titokként kezeli a témát.

A produkció a tervek szerint nagyban igazodik a roma kultúrához: cigány verekedések, átkok, temetési szertartás is lesz benne, sőt híres roma származású színészek, énekesek játsszák majd a főszerepeket.

Kapcsolódó bejegyzések

Hekkerek randioldalt csináltak a Nemzeti Színház honlapjából

Valaki feltörte a Nemzeti Színház oldalát és telerakta randizásról, szexről és koreai drámákról szóló angol nyelvű cikkekkel.

2020 10 legfontosabb magyar televíziós személyisége

Mi sem hittük volna, hogy az év végén egy olyan listával fogunk előállni, amin jól megfér egymás mellett Gáspár Győző, Tóth Andi és a Járai-házaspár.

Schumacher Vanda lesz Gáspár Győző műsorvezetőtársa a BeleValóVilágban

Újoncot avat az RTL II, állítólag Gáspár Győző kérésére.

Az RTL II nem becsüli meg eléggé Gáspár Győzőt

Gáspár Győző látszólag nem érti, hogy miért maradt le az RTL II plakátjairól. Mi sem értjük, hiszen Győző hozza a legjobb számokat a csatornának.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata