csütörtök, január 28, 2021

Állítólag… a Csllagok háborúja is gyanús

-

- Hirdetés -

Júliusban tíz nap alatt tíz premiert kínál a Discovery Channel. A sort az Állítólag? legújabb évada nyitja július 14-én, hétfőn délelőtt 10 órakor. Az első új epizódban a Csillagok háborúja ?leggyanúsabb? mozzanatait vizsgálják meg a mítoszirtók.

allitolag csillagok haboruja

Az Állítólag? különleges epizódjával régi adósságát törleszti Adam és Jamie. A mítoszirtók korábban is foglalkoztak már kultikus filmek és sorozatok megkérdőjelezhető jeleneteivel, de a Csillagok háborúja eddig valahogy kimaradt. Pedig a mítoszirtók hatalmas rajongói a sorozatnak ? Adam, Tory Belleci és Grant Imahara dolgoztak is az új filmtrilógia speciális effektjein az Industrial Light and Magicnél ? úgyhogy kívülről-belülről ismerik az űropera univerzumát.

Kiállja a fizika próbáját Luke és Leia mászókampós menekülése a rohamosztagosok elől? Mennyire hihető Luke túlélőmutatványa a felvágott tauntaunnal a fagyos Hoth bolygón? Kamu volt az Endoron az AT-ST szétzúzása egy farönkkel? Ezekre a kérdésekre keresik a válaszokat a műsorvezetők, de közben a szórakozásról sem feledkeznek el. Feltűnnek a rohamosztagosok, alacsonyan szállnak a sztorik és mindenkiből előtör a rajongó.

Az új évad későbbi részeiben a mítoszirtók megvizsgálják a szuperszonikus ?gyilkos? pingponglabdát, a hollywoodi filmek autózúzó kliséit és a Walking Dead Merle Dixonjával (Michael Rooker) kiegészülve a zombimítoszokat is.

- Hirdetés -

Még több hírért látogass el a Filmsor főoldalára! Ha nem akarsz lemaradni a friss cikkekről csatlakozz a Filmsor Facebook-oldalához vagy iratkozz fel RSS-csatornánkra! Híreinket, cikkeinket már a Google Hírek szolgáltatásban is megtalálod, itt is feliratkozhatsz a Filmsorra!

Kapcsolódó bejegyzések

Liam Neeson nem bánná, ha megdobnák egy szereppel az Obi-Wan sorozatban

A színész nem venné zokon, ha szerepet kapna az Obi-Wan sorozatban, de igazából bármilyen formában visszatérne Qui-Gon Jinnként.

Hivatalos: Érkezik a Boba Fettről szóló Star Wars-sorozat

Újabb sorozattal bővül a Star Wars kisképernyős univerzuma.

Mark Hamill ledobta a bombát a The Mandalorian fináléját követően

Ha még nem láttad a The Mandalorian 2. évadának utolsó részét, akkor most kattints is el innen.

Hihetetlen mennyiségű új tartalom érkezik a Disney Plusra

A Disney csütörtökön bejelentette, hogy a Star Wars- és Marvel-filmjeit a jövőben kifejezetten a Disney+ streamingszolgáltatására szánja, de a legendás Disney és Pixar-történetek is új köntöst kapnak.

Friss

Elhalasztották a Cannes-i filmfesztivált

Május helyett júliusban rendezik meg.

Magyar előzetest kapott a Raya és az utolsó sárkány

Ahhoz, hogy helyreállítsa a békét, Rayának meg kell találnia az utolsó sárkányt.

Olyan sokat késik a Nincs idő meghalni, hogy lehet újra kell forgatni néhány jelenetet

Előfordulhat, hogy újraforgatásokra lesz szüksége a legújabb James Bond mozinak, a Nincs idő meghalni című filmnek.

Balaton Brigád címen sorozatot fejleszt az Aranyélet producere és Enyedi Ildikó

A Stasi különleges egysége a Balatonnál nyaraló keletnémet turisták megfigyelésére szakosodott.
A Hírstart ajánlata