Filmek, sorozatok, kultúra

Állítólag Negan-sorozatot készít az AMC

Jeffrey Dean Morgan régóta dédelgetett álma válhat valóra az önálló The Walking Dead-sorozattal.

Már évek óta téma, hogy a Jeffrey Dean Morgan által a The Walking Deadben alakított Negan saját történetet kapjon és úgy tűnik, hogy komolyra fordultak a dolgok az AMC-nél.

Úgy tűnik megvalósul minden The Walking Dead-rajongó álma

Iparági jelentések szerint a korábban saját filmmel és előzménysorozattal is kapcsolatba hozott Negan-szólóprojekt egy minisorozatként manifesztálódhat, de szó sincs arról, hogy ez egy előzménytörténet lenne.

Az AMC állítólag a nemrég megjelent Negan él! képregény megjelenésén felbuzdulva vetette bele magát a korábbiaknál sokkal jobban a Negan-sorozat ötletébe, ami több korábban kiszivárgott hírrel egybevág.

The Walking Dead: Ha Rick megölte volna Negant, már mindenki halott lenne

Egyrészt JDM éppen nemrég beszélt arról, hogy mennyire megcsinálná a Negan él! adaptációját, másrészt korábban már felmerült, hogy hamarosan kiszáll a sorozatból. Nos úgy tűnik, hogy a The Walking Dead 11. évadában ismét egy több éves időugrás lesz, ami ideális alkalom lehet arra, hogy Negant anélkül kivigyék a főszál történetéből, hogy megölnék a karaktert.

A Negan él! története szerint kedvenc antihősünk a Maggievel való nagy elbeszélgetést követően számot vet magával és rájön, hogy egészen másként is élhetné az életét – ezt mutathatja majd be az egyelőre csak szóbeszéd szintjén fejlesztés alatt álló minisorozat. És ki tudja, a szólókalandot követően akár simán vissza is térhet a többiekhez a szereplő, akár már a The Walking Dead 12. évadában.

Facebook
<