kedd, január 26, 2021

Alyssa Milanonál szokatlan mellékhatása van a koronavírusnak

-

Alyssa Milano gyerekszínészként kezdte, s bár az A-listás sztárok közé az elmúlt negyven évben sem sikerült bekerülnie, a Bűbájos boszorkák című sorozat révén az egész világ megismerte a nevét.

A 47 éves színésznő néhány napja mesélte el közösségi oldalán követőinek, hogy bár háromszor is negatív eredménnyel zárult a koronavírustesztje, most az antitesteket vizsgáló teszt pozitív lett, tehát ő is átesett a betegségen – írja cikkében a Just Jared.

“Úgy gondoltam, megmutatom nektek, mire képes a koronavírus. Viseljetek maszkot” – mondja el videóüzenetében a színésznő, kezében elvesztett hajszálaival.

Milano áprilisban két héten át nagyon beteg volt, és a COVID-19 minden tünetét produkálta, mégsem tudták kimutatni nála a fertőzést. Bár szaglása visszajött, elmúlt a láz, a fejfájás, és az étvágya is a régi, egy tünetet még azóta is produkál, mely talán a legijesztőbb: csomókban hullik a haja.

Kapcsolódó bejegyzések

VV Alekosz 12 oltást is kér, mert kell a pénz fűtéskorszerűsítésre

A Momentum alsó hangon populista ötlete, hogy kapjon mindenki 100 000 forintot, aki beoltatja magát a koronavírus-vakcinával. 

Liv Tyler szilveszterkor kapta kézhez pozitív koronavírus-tesztjét

Liv Tyler is elkapta a koronavírust, a tapasztalatait egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg.

Tom Cruise robotokkal “védi” a Mission: Impossible 7 forgatását

Hogy a Mission: Impossible hetedik részének forgatását többé ne kelljen félbeszakítani a koronavírus-járvány miatt, Tom Cruise robotokkal biztosítja azt.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata