csütörtök, január 28, 2021

Ambrus Attila is kiesett a Farm VIP-ből

-

- Hirdetés -

Demcsák Zsuzsa bejelentésének értelmében 12 milliónál tart a Farm VIP fődíja, de ezt már biztos, hogy a részegen magát összetörő Ambrus Attila fogja megnyerni, ugyanis kiesett a Horváth Éva ellen vívott logikai játék során.

“Nagyon boldog vagyok, a szíven vadul dobogott. Ma pihenni fogok!” – mondta Horváth Éva, láthatóan megkönnyebbülve, Ambrus viszont igen csalódottan távozott. Kiesése leginkább Novák Zalánra volt hatással, ő úgy érzi, hogy egy barátot veszített el, legalábbis ideiglenesen.

Én egy elég érdekes figura vagyok, saját magamat néha nehéz elviselnem, ez a legnagyobb kihívás úgy gondolom, az életemben, hogy magamat elfogadjam” – mondta Ambrus a kiesést követően.

“Ilyen az élet: egyszer fent, egyszer lent, most végre kint vagyok, végre megyek a családomhoz. Azt gondolom, hogy minden rosszban van valami jó. Zalánnak szurkolok, jó esélye van, hogy megnyerje. Az önfegyelem az, amit még gyakorolnom kell. Egyszerűen ilyen vagyok. Lehetnék képmutató, és akkor még mindig ott ülnék a többiek között, de sajnos ilyen gyarló ember vagyok, hogy van véleményem dolgokról, és sokan nem szeretik, ha az ember kimondja a véleményét. Sok esetben jobb lett volna, ha csendben maradok, viszont akkor nem én lennék.” – vallotta be.

- Hirdetés -

Még több hír megtalálható a Filmsor főoldalán. Ha nem akarsz lemaradni a friss cikkekről csatlakozz a Filmsor Facebook-oldalához vagy iratkozz fel RSS-csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Exatlon: Megérkezett az új játékos a Kihívok csapatába

A Kihívok csapatának tagja, Nagy Dani a múlt héten sérül le, azóta pedig mankókkal közlekedett és csak lélekben tudta segíteni társait....

Sydney van den Bosch a TV2-n panaszolta el, hogy husinak nevezték követői

Nagy megrázkódtatás érte, el is kellett menni egy reggeli műsorba, hogy elpanaszolja.

Nem engedik az orvosok versenyezni az Exatlon legjobbját

Hazaküldték az orvosok Nagy Danit, akinek csak 24 futam jutott, de ezekből 20-at megnyert. https://filmsor.net/kiderult-ki-torte-ossze-magat-az-exatlon-3-evadaban/ „Az orvosok megvizsgálták a lábadat, de...

Friss

Animációs Trónok harca sorozatot fejleszt az HBO

A már bejelentett újabb előzménysorozat mellé egy Trónok harca világában játszódó animációs sorozatot is fejleszt az HBO.

Technikai problémák miatt állt le az HBO GO

Ha nem megy az HBO Go, a hiba nem a te készülékedben van, hanem a szolgáltatónál vannak fennakadások.

Válik Az Esernyő akadémia sztárja

Elliot Page (korábbi nevén Ellen Page), Az Esernyő Akadémia sztárja, tavaly decemberben jelentette be, hogy transznemű.

Ha Shonda Rhimes visz elég könyvet a nyaralásra, el sem készül A Bridgerton család sorozat

Julia Quinn, A Bridgerton család alapjául szolgáló Bridgerton-regénysorozat írója elég vicces sztorit osztott meg a napokban.
A Hírstart ajánlata