Jön az American Horror Stories, az American Horror Story testvérsorozata

Mielőtt bárki megkérdezné, mi sem értjük miért kap egy antológia spin-offot, hiszen antológia-jellegénél fogva semmi szüksége nincs rá ahhoz, hogy új történetet vezessen be vagy a korábbiakból növesszen  le egyet, de a lényeg úgy is az, hogy az American Horror Story kap egy testvérsorozatot.

És még érthető is lenne, ha arról lenne szó, hogy a forgatási problémák miatt Ryan Murphy egy websorozatot indít American Horror Stories címen a karanténban rekedt színészekkel, de nem ez fog történni, ugyanis az új különálló sorozat is az FX-re érkezik majd, legalábbis bennfentes információink szerint.

Az új sorozat híre egyébként pár nappal azután érkezett, hogy Ryan Murphy elárulta, hogy valószínűleg idén már nem tudják leforgatni az American Horror Story eredetileg tervezett 10. évadát, ezért új történet után kellene néznie.

Akkor még bizonytalan volt, hogy a sorozatnak otthont adó FX milyen lépéseket fontolgat, de úgy tűnik közös nevezőre jutottak, persze ebben nagy szerepet játszhatott, hogy a hírek szerint Jessica Lange is visszatér az AHS-univerzumába.

jessica-lange

Murphy egyébként igencsak aktív napokon van túl, nemrég ugyanis ezt is elárulta, hogy feltámasztja az eredetileg a FOX által műsorra tűzött slasher-sorozatát, a Scream Queenst is.

Szólj hozzá