Amerikába jöttem 2: Zamunda királyi palotája valójában a rapper Rick Ross háza

Az Amerikába jöttem 2. része rögtön egy ordas nagy csalódással debütált az Amazon Prime platformján, ugyanis a jelek szerint az Amazon Prime mégsem “dolgozik gőzerővel” a közép és kelet-Európa bevételén, magyarán: magyar feliratot ne is keress a filmhez (legalábbis az Amazonon)…

De azért ennél vannak érdekesebb dolgok is az Amerikába jöttem 2-vel kapcsolatban, például – ahogy arra a Variety felhívta a figyelmet -, hogy a filmben Zamunda királyi palotájaként látható rezidencia valójában a közepesen népszerű rapper, Rick Ross otthona.

Zamunda kiralyi palota Rick Ross

Akeem herceg hálószobája például a valóságban is hálószobaként funkcionál és természetesen Rick Rossé, akinek az Amerikába jöttem első része a kedvenc filmje, ezért is ment bele a dologba.

A rapper egyébként az egykori ökölvívó világbajnoktól, Evander Holyfieldtől vásárolta meg a Georgia-i Fayetteville-ben, egy 235 hektáros területen található kastélyt, ami 45000 négyzetméteres, 12 hálószobája van, az egyik étkezőben pedig több mint százan elférnek…

Rick Ross egyébként maga is szerepel a filmben egy kisebb szerepben, a lenti videóban pedig idegenvezetést tart az otthonában.