kedd, január 26, 2021

Amikor az exed összejön Hitlerrel

-

A Man Seeking Woman, avagy a Férfi keres nőt alapjáraton vígjátéksorozat akar lenni, de sokkal inkább beszélhetünk dramedyről, amely Simon Rich Az utolsó barátnő a Földön című novellája alapján készült.

Man Seeking Woman

A Jay Baruchel főszereplésével készült sorozat főhőse Josh Greenberg (Jay Baruchel), aki hat (valójában négy) év után szakít barátnőjével és ezek után próbál valamit kezdeni az életével, többek közt lakótársa Mike (Eric André) csajozási tippjeinek segítségével.

Amit mindenképpen érdemes kiemelni, az a sorozat képi világa, na nem a CGI miatt, hanem mert a túlzó érzelmeket vizuálisan is megjelenítik. Értsd úgy, hogy amikor főhősünket a nővére (Britt Lower) megpróbálja összehozni egy csajjal, akiről hősünk azt gondolja, hogy egy troll, akkor tényleg egy trollt látunk a képernyőn.

manseekingwoman

Vagy éppen amikor hősünk exe, Maggie (Maya Erskine) új párt találnak magának még a megkorosodott Adolf Hitler is a képernyőre kerül. (Josh fiatal zsidó, naná hogy az ex a tökéletes ellentétével kezd új életet.) De van itt ellenpélda is, amikor hősünk végre leszólít egy nőt (Vanessa Bayer), még Barack Obama is felhívja, hogy gratuláljon neki.

Man Seeking Woman Hitler

Ezek az emocionális túlzások teszik teljesen egyedi sorozattá a Man Seeking Womant, amely nem kicsit szélsőséges, de még így is bőven élvezhető, ha sikerül ráhangolódni a sorozatra, ami kábé a pilot legvégén sikerült is nekünk és egészen más színben értékeltük az addig látottakat.

10/8

Kapcsolódó bejegyzések

Ragadozó madarak és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása filmkritika

Messze nem hibátlan, de bőven szórakoztató lett Harley Quinn "szólófilmje".

Kritika: SYDNEY HALL ELTŰNÉSE

A film Sidney Hall életének három állomását mutatja be. A fiú sikeres könyvet írt a generációjáról, majd nyomtalanul eltűnt.

Kritika: A HOBBS & SHAW a legjobb dolog ami a HALÁLOS IRAMBAN-nal történhetett

David Leitch rendező jelenléte és Vin Diesel hiánya nagyon jót tett az új filmnek.

Kritika: THE HOLE IN THE GROUND

Mekkora teher egyedül nevelni egy gyereket? És mit tegyünk, ha a gyerek egy testrabló entitás áldozatává válik?

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata