Andrew Garfield határozott választ adott arra, hogy szerepel-e a Pókember 3-ban

Már egy ideje tartja magát az az iparági pletyka, hogy a Pókember 3. részében, a még magyar cím nélküli Spider-Man: No Way Home-ban a két korábbi Pókember, Tobey Maguire és Andrew Garfield is szerepelni fog. Most Andrew Garfield eléggé határozottan cáfolta ezt.

Nem tudok más nevében beszélni, csak a magam nevében. Lehet, hogy csinálnak valamit, de engem nem hívtak fel” – mondta Garfield Josh Horowitz-nak a Happy Sad Confused podcast keddi epizódjában.

Látom, milyen gyakran van a Pókember a népszerű pletykák között, és az emberek mindig lázba jönnek. Én meg csak azt mondom, hogy ‘srácok, srácok, srácok’ – bárcsak mindenkihez szólhatnék, és azt mondhatnám, hogy: azt ajánlom, hogy nyugodjatok meg.” – mondta a pletykák kapcsán a színész.

Garfield tagadása valószínűleg nem oszlatja el a reményeket, hogy a No Way Home-ban több Pókember is szerepel majd. Elvégre korábban megerősítették, hogy Alfred Molina fogja alakítani Doktor Oktopuszt, akit Tobey Maguire nevével fémjelzett Pókember 2-ben is játszott. Jamie Foxx szereplése szintén megerősítést nyert, mint Electro, a Garfield-féle A csodálatos Pókember 2. gonosztevője.

Alfred Molina megerősítette, hogy Doktor Oktopusz visszatér a Pókember 3-ban

Hogy még több olajat öntsünk a tűzre, Jamie Foxx tavaly októberben megosztott egy Instagram-posztot, amelyet gyorsan törölt is, és amely egyébként három Pókembert ábrázolt együtt. Eközben William Spencer, aki Andrew Garfield dublőre volt A csodálatos Pókember filmekben ott volt a No Way Home forgatásán, de ezt az Instagram-posztot később ő is törölte.

Garfield ezzel együtt ragaszkodik ahhoz, hogy nem szerepel a Sony és a Marvel együttműködésében készült, december 17-én megjelenő filmben.

Csak azt mondom, hogy mostanra már kaptam volna egy hívást [hogy szerepeljek a filmben] – vagyis a színész szerint soha nem is keresték emiatt.

Garfield ezután azzal viccelődött, hogy talán a rajongók felháborodásának hatására a Marvel és a Sony úgy dönt, hogy felhívják őt.

Nem akarok semmit kizárni” – mondta Garfield. “Talán felhívnak majd, és azt mondják: Hé az emberek azt akarják, hogy te is szerepelj…