Angelina Jolie kőkemény az Akik az életemre törnek új előzetesében

Angelina Jolie rég szerepelt ilyen klasszikus, izgalmas, fordulatos thrillerben: az üldözéses „modern westernben” nagyon sok próbát kell kiállnia – a vadont és felfegyverzett ellenségeit is le kell győznie, ahhoz, hogy küldetését beteljesítse.

Akik rajonganak Taylor Sheridan eddigi munkásságért (A préri urai, Sicario, Wind River  – Gyilkos nyomon, Yellowstone), azok várhatóan a következő filmjében, az Akik az életemre törnekben (Those who wish me dead) sem fognak csalódni.

Ráadásul az HBO Max felületére érkező Akik az életemre törnekben olyan sztárok vonulnak fel, mint Angelina Jolie, Nicholas Hoult, Jon Bernthal, Aiden Gillen és Tyler Perry.

A történet szerint Angelina Jolie egy egykori tűzoltót alakít, aki a lángoló Montana-i erdőkben nem csak a tűzzel, de egy 12 éves fiúra vadászó bérgyilkosokkal is meg kell, hogy küzdjön.

Hannah (Angelina Jolie) emlékei tűzzel vannak tele. Tűzoltó volt, és egy hatalmas erdőtűz során bekövetkezett baleset miatt az egész csapata meghalt – csak ő élte túl a katasztrófát.

Akik az eletemre tornek film

A tűzőrséget pihenőnek szánják a parancsnokai. Magára marad a montanai vadonban, és egész nap csak a fákat kell figyelnie. De a békesség nem akar megérkezni. Hannah rátalál egy menekülő kiskamaszra, aki egyedül bolyong a sűrűben. Connor szüleit meggyilkolták, és akik végeztek velük, a fiút is el akarják kapni.

Könnyű prédának látszott, de a fiú elszánt, vad és az erdőt nagyon jó ismerő szövetségesre talált, aki a saját életét sem becsüli sokra. Hannah mindenáron meg akarja menteni a fiút. Pedig üldözőik rájuk gyújtják az erdőt, és nekik a tűzön keresztül kellene menekülniük.

Az Akik az életemre törnek május 14-én kerül az HBO Max felületére. 

Frissítés: Közben megérkezett a magyar nyelvű előzetes is az InterCom jóvoltából. A magyar mozis premier május 13-ra van kiírva, de ebből várhatóan úgysem lesz semmi.