Animációs sorozat készül a népszerű Clue társasjáték alapján

A Fox Entertainment és a Hasbro Entertainment One-ja közösen fejlesztenek animációs sorozatot a népszerű Clue (korábban Cluedo) rejtélyes, nyomozós társasjáték alapján.

A történet részleteit egyelőre nem árulták el, de a cél az, hogy az animációs sorozat “magában foglalja azt az izgalmas és feszültségekkel teli dinamikát, amely a Clue-t több mint hét évtizede globális szenzációvá tette “.

Mustard ezredes… A könyvtárban… Egy ólomcsővel…

A Clue miért minden idők egyik legkedveltebb társasjátéka, 1949 óta építi népszerűségét a családi és baráti összejöveteleken. A játék során a játékosoknak át kell haladniuk egy kastély szobáin, és nyomokat kell keresniük annak megállapítására, hogy ki ölte meg Boddy urat, melyik fegyvert használták, és pontosan hol történt a bűncselekmény. A játék 6 személy részére készült, eredetileg 6 lehetséges fegyverrel és 9 szobával.

Az első játékos, aki mindhármat helyesen azonosította, a játék győztesének számít. A Clue standard változata hat játszható karakterből áll, akik mind gyanúsítottként is szolgálnak: Mustard ezredes, Miss Scarlett, Mr. Green, Mrs. Peacock, Plum professzor és Mrs. White.

A játékból 1985-ben már készítettek egy igencsak népszerű filmet (Nyom), illetve 2018-ban szó volt róla, hogy Ryan Reynolds főszereplésével készül egy újabb, de végül nem lett semmi a projektből, a legutolsó hír szerint James Bobin (Dóra és az elveszett aranyváros) foltozgatja a forgatókönyvet.

Hirdetés
Sáfrány Norbert
Sáfrány Norberthttps://filmsor.net
A Filmsor vezető hírszerkesztője.

Kapcsolódó

Most népszerű