Hír és közéleti magazin

Annie és a Bérhaverok

Az élet nem utánozza a filmet. Sőt, mintha szándékosan ellenkezne vele. Az még hagyján, hogy az Annie-ban mindenáron férjet fogni próbáló, és George Clooney-ról álmodozó Cameron Diaz a valóságban végre kimondta a boldogító igent: a Good Charlotte szólógitárosa, Benji Madden kötötte be a fejét. A héthónapos udvarlást 15 perces szertartás követte a Diaz Beverly Hills-i házába, utána az ifjú pár és vendégeik (köztük Drew Barrymore-tól Lionel Richie-ig számos híresség) a kertben bulizott.

Annie_jelenetfoto

De ez még csak a kezdet. A Bérhaverok (The Wedding Ringer) című vígjáték főhőse, Kevin Hart is fura dolgokat beszél az esküvőjéről. A filmben a komikus olyan szélhámos-céget vezet, mely barátokat és esküvői tanúkat kölcsönöz azoknak a lúzereknek, akiknek nincs haverja, és nem akarnak egyedül menni az esküvőjükre. Hart közben a saját lakodalmára készül: a gyönyörű modellt, Eniko Parrish-t veszi el, és a Bérhaverok keddi New York-i premierején azt nyilatkozta, bár a szmokingja drágább lesz, mint a felesége uszályos ruhája, ő mégsem csinál nagy felhajtás az egészből.

Berhaverok_jelenetfoto

? A Bérhaverok-ban mindenki megőrül, ha esküvőről van szó, és minden őrültségre képes, hogy jól nézzen ki a nagy estén ? mondta a legendás TCL Chinese Theatre előtti vörös szőnyegen. ? Én viszont átengedem az egészet a csajomnak. Megkapta a csekkfüzetemet, és azt csinál vele, amit akar?