Anya Taylor-Joy így készült fel A vezércsel sakkjátszmáira

-

Anya arról is mesélt, hogy minden játszmát memorizált, s bár eredetileg azt érték, hogy ő minden lépést tanuljon meg előre (amihez kapott egy sakkbibliát is), ő mindig csak egy adott játszma lépéseivel foglalkozott.

“Csak annyit kérdeztem, hogy be tudják-e mutatni azt a játszmát, amit most játszani fogok és akkor én memorizálom, meglépem, amit kell, aztán elfelejtem az egészet és jöhet a következő mérkőzés. Végül így vettük fel az összes összecsapást, aminek én személy szerint nagyon örültem. Sokáig táncoltam, és ott hasonló a helyzet a koreográfiákkal: elmész egy órára, a tanárod mutat valamit és elvárja, hogy te is utána tudd csinálni. Nagyjából hasonlóról volt most is szó, csak az ujjaimmal. Én pedig ezt sokkal egészségesebbnek gondolom, mint az első elképzelést. Ráadásul így aludni is tudtam valamennyit, aminek őszintén örültem.” – mesélte a színésznő az IndieWire-nek.

Kapcsolódó

A lány, aki a tűzzel játszott – Végzet: A Winx Saga sorozatkritika

Nem nagyon lehetne tipikusabb misztikus tinisorozat-kezdést bemutatni, mint amit a Végzet: A Winx Saga bemutat.

A Netflix kidobott egy videót a Bridgerton 2. évadához

Korábban már megírtuk, hogy A Bridgerton család címet viselő Netflix sorozat 2. évadát.

A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

Unrecorded Night címen készül David Lynch Netflix-sorozat

Kiderült, hogy David Lynch Wisteria munkacímet viselő Netflix-sorozata már az Unrecorded Night címre hallgat.

Most a címlapon

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

Az Amazon mutatja be a Tomorrow War című akció-scifit

Az Amazon 200 millió dollárért megvásárolhatja a Paramount és Skydance közös akciófilmjét, a Chris Pratt (Jurassic World) főszereplésével készült Tomorrow War-t, írja a Collider.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet