csütörtök, január 28, 2021

Apa, ez a történet arról szólt, hogyan zúgtál bele Robin nénibe? # Így jártam anyátokkal 9. évad

-

9 év, (egyelőre) 57 jelölés és 16 tévés díj után végső búcsút vettünk a 2000-es évek legmeghatározóbb vígjátéksorozatától,  amely legalább úgy hatott az érzelmeinkre, mint a nevetőizmainkra.

Last Forever Part One

Hogy,  hogyan lett ekkora siker a sorozatból azt hosszú tanulmányokban lehetne elemezni, de szerintem a lényeg, hogy néhány jól eltalált karakter elegendő időt kapott ahhoz, hogy megszerettesse magát az emberekkel. Manapság már csak kevés sorozatnak adatik meg az, hogy kap időt az elfogadtatásra, szerintem például az egy évadot megélt, tavaly elkaszált Guys with kids is simán befuthatott volna hasonló utat, persze ez most nem ide tartozik.

Azt régóta tudjuk, hogy hogyan ismerte meg Ted a gyermekei anyját, ahogy azt is, hogy milyen kalandokat élt át, még végre összejött neki amire mindig is vágyott, így nagy kérdés volt, hogy vajon mivel tudnak még meglepni minket a készítők a fináléban. Az valahol várható volt, hogy kiemelt szerephez jutnak a flashforwardok, ahogy az is, hogy vagy piszkosul nagy drámával (meghal az egyik főszereplő), vagy valami piszkosul nagy csavarral (Barney sosem létezett) búcsúzik el tőlünk a sorozat.

Last Forever Part One

Végül mindkettőből jócskán kaptunk és az elmúlt szezonokat is ide számítva azt kell mondjam tökéletes, minden igényt kielégítő finálét kaptunk. Vicceset, drámázósat, de ami még fontosabb olyat, amiben egyik karakter sem hazudtolta meg önmagát és amiben a kirakós minden darabja a helyére került.

Last Forever: Part One

10/8

PS: Még idén tavasszal megérkezhet a sorozat testvérsorozata, az Így jártam apátokkal, de már most szólunk, bármilyen összehasonlítgatás – bár megkerülhetetlen, valószínűleg mi is így teszünk majd – felesleges, mert még a himym-nek 9 éve volt arra, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a fejünkben, addig a himyd-nek néhány epizódja lesz ugyanerre.

@safranyn

Kapcsolódó bejegyzések

2021 legjobban várt új sorozatai – TOP 25

Sorozatot néznél, de nem tudod melyikbe kezdj bele? Összeszedtük 2021 legérdekesebb és legjobb sorozatait.

Otthagyta a főszereplője az Anyák gyöngye sorozatot

Anna Faris hét évadot követően szállt ki, nélküle is folytatnák.

Friss

Technikai problémák miatt állt le az HBO GO

Ha nem megy az HBO Go, a hiba nem a te készülékedben van, hanem a szolgáltatónál vannak fennakadások.

Válik Az Esernyő akadémia sztárja

Elliot Page (korábbi nevén Ellen Page), Az Esernyő Akadémia sztárja, tavaly decemberben jelentette be, hogy transznemű.

Ha Shonda Rhimes visz elég könyvet a nyaralásra, el sem készül A Bridgerton család sorozat

Julia Quinn, A Bridgerton család alapjául szolgáló Bridgerton-regénysorozat írója elég vicces sztorit osztott meg a napokban.

39 évesen meghalt Jeanette Maus

Jeanette Mausnál 2020 áprilisában diagnosztizáltak vastagbélrákot.

A Hírstart ajánlata