Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Ma visszatér e tévébe az Apatigris – ezt kell tudnia a sorozatról

A humoros, minden korosztálynak ajánlható történet egy apa és három lánya napjait, illetve szerelmi életük különféle bonyodalmait mutatja be.

Áprilisban mutatta be az RTL Klub a Scherer Péter, Gryllus Dorka, Haumann Péter és további nagyszerű magyar színészek főszereplésével készült Apatigris sorozatot, amelynek csetlő-botló főhősét azonnal megkedvelték a nézők.

Az RTL Klub akkor úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány miatt inkább az őszi televíziós szezonra tartogatja a sorozatot és a tévés folytatásnak most elérkezett az ideje.

Apatigris sorozat RTL Klub

Mivel több mint fél évvel láthattuk utoljára az Apatigris első részét, ezért az első részt is megismétli a csatorna, méghozzá még ma, október 17-én szombat este A mi kis falunk búcsúzó részét követően.

Ezt követően az Apatigris sorozat szombat esténként A mi kis falunk helyén lesz látható 20:00-s kezdettel és azt is tudjuk, hogy összesen 10 részt fog műsorra tűzni a csatorna, de valamikor 2021-ben érkezik is majd a folytatás, ugyanis az RTL Klub annak ellenére is megrendelte a 2. évadot, hogy a tévében csak az első rész nézettségi adataira támaszkodott.

Berendelték a Mellékhatás 2. évadát, folytatódik A Tanár és az Apatigris is

Az Apatigrisben a tulajdonképpeni címszereplő, Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Az apatigris és lányai életét még számos karakter alakítja, így a sorozatban láthatjuk majd: Für Anikót, Gryllus Dorkát, Haumann Pétert, Kamarás Ivánt, Simon Kornélt, Medveczky Balázst, Balla Esztert, Eke Angélát és Szalay Bencét is.

Apatigris sorozat jelenet

Az Apatigris teljes egészében saját fejlesztésű, azaz nem egy külföldi licenc átvételéből-magyarításából született. A sorozat showrunnere és producere Herman Péter, a forgatókönyvet a vezető író Köbli Norbert és Csurgó Csaba jegyzik, a rendező Herczeg Attila, a vezető operatőr Szőke Dániel, és producerként dolgozott a projekten Erdős Ákos is.

Az Apatigris első részében megtudjuk, hogy Labanc Péter, az úszómester egyedül nevelte fel három lányát. Most, hogy az utolsó madárka is kirepül a családi fészekből, hősünk elhatározza, hogy valóra vált mindent, ami az elmúlt húsz évben kimaradt. Először is keres egy normális társat. Ám a sors jó humorral a visszájára fordítja Péter terveit.

<