Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Ariana Grande is beszáll az Amerikai Horror Storyba?

Egyelőre szigorúan csak pletykaszinten kell kezelni a dolgot.

Mint beszámoltunk róla Ryan Murphy az Instagramon osztotta meg, hogy a rajongók egyik kedvence, a Gumiember is visszatér az Amerikai Horror Story 10. évadában – amivel aztán egy sokkal vadabb pletykát is elindított.

Ezzel párhuzamosan ugyanis bekövette a Twitteren Ariana Grandét, akivel a Scream Queens sorozaton már dolgoztak együtt közösen, sokak szerint pedig ez csak azt jelentheti, hogy a színésznő az Amerikai Horror Story 10. évadában is fel fog tűnni.

Murphy még 2015-ben éppen a Scream Queens kapcsán nyilatkozta azt, hogy Grande megszállottan rajong az Amerikai Horror Storyért, s bár a Netflixnek készített The Prom című zenés filmet nem tudták összehozni, úgy tűnik, hogy ismét együtt dolgoznak a rajongók nagy örömére.

Az Amerikai Horror Story 10. évadában Evan Peters és Sarah Paulson is visszatérnek, ahogy Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross, Finn Wittrock és Macaulay Culkin is látható lesz.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<