Armie Hammer szexuális fantáziái: Kannibalizmus nemi erőszakkal párosítva

Sztárhírek Armie Hammer szexuális fantáziái: Kannibalizmus nemi erőszakkal párosítva

Armie Hammer otthagyja a Shotgun Wedding című készülő akcióvígjátékot, melyben Jennifer Lopez partnere lett volna – nyilatkozta a produkció szóvivője a PA hírügynökségnek, mondván, a színész döntött úgy, mivel nem akar négy hónapra elutazni Dominikára, hanem a családjával kívánja tölteni az időt.

Akciódús romantikus vígjátékban tér vissza Jennifer Lopez

Mindez mondjuk közvetlenül azok azután történt, hogy kiszivárogtak a Hammernek tulajdonított bizarr, szexuális tárgyú magánüzenetek, melyet egy House of Effie nevű Instagram-oldal posztolt ki és amelyet állítólag a színész váltott egy nővel.

Ezekben Armie Hammer a nemi erőszakról és kannibalizmusról fantáziált és többek között lábujjak levágásairól ábrándozott, ami mellett csak úgy megjegyezte, hogy egyébként 100 százalékig kannibálnak vallja magát, írja a Page Six.

Újabb vádak

Hammer és Courtney Vucekovich tavaly nyáron randevúztak egy rövid ideig, a nőnek azonban ez a pár hónap is olyan lelki sebeket okozott, hogy terápiára kellett járnia – írja Perez Hilton.

A nő állítja, hogy a színész menthetetlen nárcisztikus, aki tudatosan manipulálja a környezetét. Története szerint a kapcsolatuk kezdetén remekül érezte magát a férfi mellett, a biztonságérzet azonban hamarosan eltűnt, és a helyét valami egészen más vette át. Hammer már a kapcsolat elején közölte vele, hogy imádja a BSDM-et, de emiatt nem kell aggódnia, hiszen tanulhat tőle valami újat. A rémálom ekkor vette kezdetét.

“Arról fantáziált, hogyan törné el a bordáimat.”

– mondta Vucekovich, és állítja, amikor szextingeltek, a férfi arra kérte, írja körül, milyen érzés lenne, amikor megerőszakolja, közben pedig a csontjait töri.

“Teljesen beindult ettől, arról beszélt, hogy nem csak eltörné a bordáimat, de meg is enné, mint valami barbecue-t. Azt mondta, még a szart is kimarcangolná belőlem.”