Arnold Schwarzenegger szerelemgyereke is Terminátorrá gyúrta magát

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Ausztria „ausztrikumának”, Arnold Schwarnezeggernek 22 éves fia, Joseph Baena arcra kiköpött apja. De az sem volt titok, hogy ő is a testépítés szenvedélyének hódol.

Arnold Schwarzenegger Joseph Baena

Joseph szemmel láthatóan jó úton jár, ha apja korábbi címeire áhítozik, Instagram posztjai alapján egyértelmű, hogy egyre közelebb kerül céljához. A minap követőinek ismét megmutatta, hogy megy neki Arnold ikonikus póza – írja a Dailymail.

Baena egyszer már a lapok címoldalára került azzal a felvételével, mely pontos mása volt annak, melyet Arnie a sorozatban hatodszor megnyert Mr. Olympián tett legendássá még 1975-ben. Azonban gyúrós videói sem kevésbé népszerűek.

Joseph egyébként Mildred Patricia Baena és a Terminátor szerelemgyereke, aki kisiskolás koráig nem is tudta, ki a valódi apukája. Édesanyja az idő alatt folytatott viszonyt a színészlegendával, amikor annak házvezetőnőjeként dolgozott. Az eredetileg szakács végzettségű srác a csendes Bakersfieldben nőtt fel, de mialatt elvégezte a malibui Pepperdine Egyetemet, belekóstolt a nagyvilági életbe is, ma már elit körök sztárcsemetéivel barátkozik.

Forrás Hirado.hu
Szólj hozzá