Hír és közéleti magazin

Átverve érzik magukat a ValóVilág10 nézői

A rajongói csoportokban népharag zúdul az RTL II trashrealityjére.

A ValóVilág10 nézői úgy érzik, hogy a átverték őket, miután egy olyan kérdés döntött arról, hogy kinek kell kiesnie, ami nagyjából értelmezhetetlen volt.

VV Mercédesz a ValóVilág10 első kiesője

“Ki generálja a legtöbb sztorit?” – kérdezték a nézőktől, de ez a kérdés ugye nem azt jelenti, hogy “Önök szerint ki essen ki a villából?” Márpedig ez a kérdés döntött arról, hogy ki lesz a VV10 első kiesője, amit egyébként elfelejtettek közölni a nézőkkel. Értelemszerű, hogy VV Bálint és VV Mercédesz kapták a legkevesebb szavazatot, hiszen csak egy beköltöző adásban és egy összefoglalóban láthatták őket a nézők.

A védettséget jelentő lila kendő megszerzésével kapcsolatban is nagy felháborodást váltott ki a kérdés, hiszen Puskás Peti úgy tette fel a kérdést: “Kinek van a legnagyobb szüksége a védettséget jelentő lila kendőre?”.

Ez a kérdés sem azt jelenti, hogy “Önök szerint ki kapja meg a lila kendőt?” – de végül ennek eredménye alapján dőlt el, hogy VV Virágra nem lehet szavazni. Márpedig mindkét esetben egészen más eredmények születtek volna valószínűleg, vélik a rajongók.

VV Bálint már biztosan ott lesz a VV10 első párbaján

A nézők azt sem értik, hogy miért nem kapott védettséget a szavazások előtt VV Mercédesz és VV Bálint, akikből még semmit sem láthattak a szavazás előtt.

Többen Puskás Petit tették felelőssé, a nézők egy része szerint ugyanis kezdő műsorvezető lévén Puskás Peti egyszerűen nem jól fogalmazta meg vagy emelte ki, hogy ezek a szavazások milyen téttel bírnak.

A nézők azt a vádat is meg fogalmazták, hogy az RTL II trashrealiytije tudatosan próbálja meg félrevezetni a nézőket ezekkel a kérdésekkel, de azt is ígérik, hogy a jövőben résen lesznek a furfangosan megfogalmazott kérdésekkel szemben – mármint azok, aki ezek után nem hagyott fel a műsor nézésével, merthogy többen ezt is bejelentették.