Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Az Amazonra jöhet az új The Walking Dead sorozat

Megtudtuk hol lesz látható Magyarországon az új zombis sorozat.

Alig több mint egy hónap múlva, április 12-én érkezik a The Walking Dead: World Beyond, ami a már az apokalipszisben elnövő fiatal generáció történetét mutatja majd be.

A sorozat – amellett, hogy olyan színes plakátokat kap, mint amit a képen is láthattok – már biztosan két évados lesz, amelyet jó eséllyel egy újabb történetet bemutató The Walking Dead széria követhet.

Hazánkban jelenleg az RTL Spike-on látható a The Walking Dead, illetve az epizódok visszanézhetőek az HBO GO műsortárában, még az első oldalhajtás a Fear The Walking Dead az AMC Magyarország műsorán látható. Az új széria azonban egy negyedik hazai piaci szereplőre az Amazon Prime műsortárába érkezhet meg információink szerint. A The Walking Dead: World Beyond magyar felirattal lesz elérhető a streamingszolgáltató műsortárában.

A The Walking Dead: World Beyond az első olyan generációra összpontosít, aki már a zombi-apokalipszisben nőtt fel. Néhányan hősökké és néhányan gazemberekké válnak közülük is, a The Walking Dead: World Beyond ebből a felnövéstörténetből ad nekünk egy morzsányit, hiszen ezeknek a gyerekeknek a világvége jelenti a kezdeteket.

A sorozatról már elég sok mindent lehet tudni, ezeket az információkat ebben a cikkben foglaltuk össze:

Minden amit a THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND sorozatról tudni érdemes

 

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<