Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Az American Horror Story 10. évada lehet nem is az a sorozat lesz, amit terveztek

Az biztos, hogy az eredeti terveknek az idei évre lőttek, de van rá esély, hogy idén sem maradunk Amerikai Horror Story nélkül.

Nem sok mindent tudunk az American Horror Story 10. évadáról, csak annyit feltételezhetünk, hogy valószínűleg egy szigeten vagy vízen játszódott volna az új évad. Erről Ryan Murphy most sem árult el részleteket, de az bizonyosság vált, hogy eredetileg külső helyszínen játszódó történet lett volna a 10. évad – de ez nem biztos, hogy így marad.

Murphy most azt mondja, hogy az Amerikai Horror Story 10. évadát a koronavírus-járvány miatt nem csak el kell halasztani – akár 2021-re -, de jó eséllyel teljesen más témája lesz, mint aminek eredetileg tervezték – árulta el a sorozat alkotója a The Wrapnek.

Ezt úgy oldaná meg, hogy azért, hogy a nézők ne maradjanak új történet nélkül, a 10. évadra kitalálnának egy belső helyszínes történetet, majd jövő nyáron leforgatnák az eredetileg tervezett külső helyszínes évadot. A munkálatokat azért csak nyáron tudják elkezdeni, mert az eredetileg tervezett történet nagyban függ az időjárástól – tette hozzá -, ami megerősíti, hogy a történet egy strandon vagy egy szigeten játszódna.

View this post on Instagram

#AHSSeason10

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

Ryan Murphy azt is hozzátette, hogy egyelőre fogalma sincs, hogy ez így lesz-e, mert az FX is várakozó állásponton van azt illetően, hogy mihez kezdjenek.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<