Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Az egyik The Walking Dead-szereplőt már 18 színész alakította a sorozatban

A The Walking Dead közönségkedvencét már 18 különböző színész játszotta el a sorozatban. És könnyen lehet hamarosan érkezik a 19. színész is a szerepre.

Rick Grimes távozását követően Judith Grimes lett a The Walking Dead rajongóinak egyik legnagyobb kedvence. A karaktert Cailey Fleming vitte közel a sorozat rajongóinak szívéhez, pedig előtte már tizenheten alakították a kislányt. Mutatjuk kik ők.

Adelaide és Eliza Cornwell már hathetes korukban a képernyőn szerepeltek, ők alakították ugyanis Judithot a harmadik évadban. Érdekesség, hogy nagybátyjuk, Brendon Cornwell szintén szerepelt a sorozatban, a Woodbury túlélők egyikét alakította. A lányok azért mostanra már szépen felcseperedtek, már 8 évesek, ez a fotó két éve készült róluk:

Adelaide és Eliza Cornwell The Walking Dead Judith

Az ikerpárt követően egy újabb ikerpár alakította Judithot, még szintén a harmadik évadban. Ők Loudyn és Leighton Case. Az ikerpár (akik egyébként hármas ikrekként születtek, bátyjukkal Brodyval egyszerre) a harmadik évad 9. részében tűnt fel (4 hónaposak voltak a forgatás kezdetekor) és elsősorban Loudyn alakította Judithot. Az ikrek éppen a napokban lettek 8 évesek.

Loudyn és Leighton Case The Walking Dead Judith

Tinsley és Anniston Price 2012 augusztusában születtek, ők a The Walking Dead 4. évadának első 10 részében játszották Judithot, de a hetedik évad első részében is feltűntek a szerepben. Sőt, azóta is színészkednek, feltűntek a Stranger Thingsben is.

Tinsley és Anniston Price

2013 márciusában született a következő ikerpár, aki felbukkant Judith szerepében. Eleora és Elisea DiFranco. Ők a negyedik évadban két epizódban – ebből az egyik az amelyikben Lizzie és Mika is életét vesztette – alakították Judithot.

Eleora és Elisea DiFranco

2013 áprilisában született Sophia és Delia Oeland szintén a negyedik évadban alakították a kis Judithot. Természetesen ezúttal is ikerpárról beszélünk.

Sophia és Delia Oeland

2013 júniusában látta meg a napvilágot Charlotte és Clara Ward, akik nem túl nagy meglepetésre szintén ikrek. A lányok az 5. évadban kapták meg Judith szerepét.

Charlotte és Clara Ward

2014 decemberében születtek Kiley és Jaelyn Behun, akik szintén a The Walking Dead 5. évadában lettek Judith Grimes megszemélyesítői.

Kiley és Jaelyn Behun

A következő ikerpárunk, a 2014 áprilisában született Chloe és Sophia Garcia-Frizzi már huzamosabb ideig alakították Judith Grimest. A két fiatal színésznő a 6-9. évadig a szerepben volt, igaz a 9. évadban már csak Chloe alakította a karaktert. Ő már biztosan ismerős minden The Walking Dead-rajongó számára, hiszen:

Chloe Garcia-Frizzi

Kinsley Isla Dillon két epizódban alakította a hat éves Judithot. A 8. évad első és a 8. évad kilencedik részében tűnt fel a szerepben. A kis színésznő azóta megvetette a lábát a filmiparban, szerepelt a MacGyver-sorozatban és Clint Eastwood A csempész című filmjében is.

Kinsley Isla Dillon

A kilencedik évadban érkezett a közönségkedvenc Cailey Fleming. A 2007 márciusában született fiatal színésznő az első perctől kezdve belopta magát a rajongók szívébe, nem mellesleg a The Walking Deaddel párhuzamosan is szépen építgeti a karrierjét. Cailey szerepelt az új Star Wars-trilógiában, az Ébredő erőben és a Skywalker korában is ő alakította a főhős Rey gyermekkori énjét. Emellett főszerepet kapott a The Walking Deadben is komolyan közreműködő Greg Nicotero Creepshow című horrorsorozatában (övé volt a remek babaházas rész), illetve biztosan szerepelni fog a Marvel-univerzumban játszódó Loki sorozatban is.

Cailey Fleming The Walking Dead Judith Grimes

Hamarosan azonban előfordulhat, hogy tőle is búcsút kell vennünk, ugyanis a hírek szerint egy komolyabb időugrás jön a The Walking Deadben.

<