Az első szezont idézi a TRUE DETECTIVE 3. évadának előzetese

Úgy tűnik, hogy az első évadtól egészen eltérő hangulatú (ezzel együtt bőven a remek kategóriát kimerítő) második évadot követően a széria visszatér oda, amiért rajongtak érte a nézők és a kritikusok.

A januárban érkező 3. évadhoz végre megérkezett az első előzetes, a sorozat új évada pedig ezúttal is kissé lélekölőnek tűnik, persze hogyan is lehetne másként, amikor egy több évtizedet átölelő, gyerekek eltűnését és meggyilkolását is felölelő bűnügyben kell felderíteni az igazságot. A 3. évad a hírek szerint egyszerre három idősíkon játszódik majd, színhelye pedig az Ozark-hegység nem éppen vendégszerető redneckekkel teli vidéke lesz.

A sorozat első két részét a Green Roomot, a Blue Ruint és a hamarosan a Netflixen látható Hold the Darkot is jegyző Jeremy Saulnier rendezte, aki alsó hangon az erőszakos filmek mestere, úgyhogy a nyomasztó hangulat mellé még brutális képsorok is várhatóak.

Mahershala Ali mellett a sorozatban Stephen Dorff, Carmen Ejogo, Mamie Gummer, Sarah Gadon és Scoot McNairy kaptak még főbb szerepet.

A majd 4 év hiátus után visszatérő True Detective (vagy ahogy itthon ismerik, A törvény nevében) 3. évada 2019 januárjában kerül az HBO műsorára.

Szólj hozzá